Adrian konik 3 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Nie wiem jak to mam napisać więc zbugowało mi się z !czasgry, ciągle mi pisze '' [Więzienie] Nie masz przegrane nic na serwerze :('' . Próbowałem wszystkiego resetowałem itd. proszę o pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.SKR. 88 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Nie ta zakładka ! to nie temat na "skargi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Na PW dostałes wskazówki co robić. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi