krzychux 378 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) Pytania od @Jan Christian [P] Gitara? [o] siemaaa [P] Ulubiona książka? [o] szczerze nie czytam;) ale jak juz to Dziady Cz II [P] Ulubiony film? [o] jest ich kilka :D Pitbull Nowe porzadki 21 jump street 22 jump street Straszny film 1,2,3,4,5 itp :D [P] Jakiej słuchasz muzyki? [o] Disco, Rap [P] Choinka ubrana? [o] no pewnie ;) [P] Jakie masz plany na rok 2017? [O]Byc jeszcze wiekszym dzikiem [P] Co myślisz o aborcji? [o] jest to zabijanie nie winnych dzieci łamanie 5 przykazania Bożego nie zabijaj Aborcja nie powinna nigdy Byc Legalizowana ani w Polsce ani na świecie. [P] Jaki masz stosunek do homoseksualistów? XD Lesbijki jeszcze toleruje ale gejów już nie i nigdy nie będe. To tyle :D Pozdrawiam ;) Pytania od Hej grubasie :v [o]Hej [P] Kiedy wpadasz na te pierogi? [o] a nie wiem miałas wysłac kurierem [P] Dlaczego się tak wkurzasz jak zabijam Cię z awp? [o[ Gdyż ponieważ szybko sie denerwuje i mam tez problemy z pingiem [P] Dlaczego jesteś taki słaby? [o] ciekawe w czym hahaha awp ? daje rade [P] Przestaniesz się ze mną droczyć? [o] może tak a może nie . [P] Jestem babcią czy chudzinką w końcu? [o]No jak babcia to i chudzinka [P] Kiedy nauczysz się grać w lola? [o] nie wiem dopiero zaczynam grac w ta gre a i tak gram tylko raz na jakis czas :) [P] Opisz siebie w trzech słowach [o] fajny ambitny szczery [P] Masz lęk wysokości? [o] kiedys mialem ;d [P] Zdajesz maturę czy nie? [o] podchodze ale czy zdam to nie licze bo z matma słabo ;) [P] Dlaczego fikasz do mnie jak jesteś młodszy? [o] Bo tak ? [P] Ile masz w bicku? [o] ok. 38 [P] Kochasz mnie? [o]zajety jestem ;)ale pozdrawiam :D Pytania od @seksiak [P] No siema [o[ czesc [P] Co tam? Jak tam? [o] leci powoli ;p [P] Jak zdrowie? [o] Bajka narazie jestem zdrowy zobaczmy pozniej [P] W domu wszyscy zdrowi? [o] tak [P] A ciepło tam mosz? [o] a mom [P] Ulubione żarełko? [o]pierogi nalesniki filecik z kurczaka [P] Ulubione picie? [o] kompot z owocow tymbark wieloowocowe woda mineralna gazowana lekko ,gazowana i niegazowana [P] Czemu zawsze jak wsadze Ci banie, to mówisz, że jestem farciarzem? [o] Bo malo komu sie udaje mnie zabic w banie gdy scrolluje wiec pisze ze farciarz a tak really to sie denerwuje szybko;/ [P] AK czy M4? [o] roznie :D jak jestem w ct to wole ak jak w tt m4 [P] USP czy Glock? [o] USP ale glockiem tez mozna ladnie porzadzic [P] AWP czy autokampa? [o] oczywiscie AWP [P] Pozdrowisz mnie? [o] no ba Pozdrawiam [P] To tyle elo ziom :D [o] Elo elo trzymaj sie Pytania od @Wercia. [P] Hejcia pierożku [o] No czesc [P] Jak tam? [o] a dobrze [P] Jak tam zdrówko? [o] bardzo dobrze jeszcze nie choruje [P] A w szkole jest dobrze? [o] a dobrze [P] A na Hłomczy dobrze żyjesz? [o] Oczywiscie najlepiej [P] Masz drugie imię? [o] a mam [P] Jak tak to jakie [o] Michał [P] Ulubiony Kolor ? [o]Niebieski ^^ [P] Ulubiony rodzaj muzyki ? [o] Rap [P] Co chcesz dostać na urodziny ? [o] Samochod :v [P] Makowiec zrobić mam tak? [o] bardzo prosze [P] Z rodzynkami czy bez? [o] zzzzz [P] Lubisz mnie? [o] Tak [P] Jak bardzo? [o] jak kuzynke [P] Dlaczego mówisz na mnie Kampercia,chociaż nie kampie ;-;? [o] alez oczywiscie ze kampisz [P] Co cenisz w ludziach? [o] szczerosc wiernosc cierpliwosc [P] Co Cię w nich odpycha? [o] cwaniakowanie zgrywanie kozaka robienie z siebie gwiazdy [P] Masz dziwne nawyki? [o] mejbi [P] Albo jakieś fetysze? [o] mejbi [P] Kim chcesz zostać w przyszłości? [o] Piłkarzem wiem nie wypali [P] Czy uprawiasz (regularnie) jakiś sport? [o]Piłka nożna i siłownia [P] Bicek masz? [o] a mam [P] A mogę cie wyjaśnić? [o] no napewno :D [P] Lubisz pierogi? [o] lubie [P] Chcesz moich pierogów spróbować XD? [o] jak sie nie rozleca [P] Dlaczego uważasz ze się rozlatują? [o] bo nie dociskasz ich [P] Napijesz się kiedyś ze mną soczku? [o] pewnie [P] Ale Krzychu proszę cie.... [o] Ale w kolano to ci strzele [P] Do jakiej wartości przywiązujesz największa uwagę i dlaczego? [o] miłośc poniewaz jest w zyciu najwazniejsza [P] Co jest dla ciebie najważniejsze w życiu? [o]milosc oraz moja druga kochana polowka [P] Na co zwracasz uwagę poznając nowych ludzi? [o] przedewszystkim charakter [P] Ulubione danie? [o] Filet z kurczaka z warzywkami [P] Twoja ulubiona piosenka? [o] Ballada link w sygnaturce [P] Gdzie chciałbyś w przyszłości zamieszkać? [o] nie wazne gdzie wazne z kim ;) [P] Jak tam Ci się z dziewczyną układa? [o] klocimy sie no ale to klotnie umacniaja zwiazek ;) [P] Wpadasz z Saskim na moja 18? [o] nie wiem nie wiem zobaczymy czy jego pasat wytrzyma taka droge [P] Sernik lubisz? [o] lubie [P] Na dziś skończę,ale na dniach coś dodam, [o] ok [P] Bój się!!!! [o]aaaaaaa [P] Witam znowu [o] no czesc [P] Wiesz ze jestes wariat? [o] pewnie ze wiem [P] Ile juz ćwiczysz? [o] malutko kiedys cwiczylem teraz znowu z 4 miesiace;p [P] Jestes swirus wiesz [o] wieeeeeeeem [P] Lubisz/Kochasz święta? [o] kocham swieta! [P] Prezenty kupione? [o[] juz dane [P] A ja cus dostane? :( [o] tak zyczenia ... By ci dobrze w zyciu było nigdy smutno zawsze miło By cie sasu zadowalał i za ciebie śnieg odwalał a gdy sasu zmeczy sie niech pobiegnie przytuli cie by wam milosc rozkwitala długie lata sie trzymala ;) takie odemnie :p [P] Wyjaśnij Saskiego....Miska mi kupic nie chce ;-; [o] sasu kup jej misia ! [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [o] a JOOO [P] Dlaczego zawsze mówisz ze mam farta jak cie zabijam... [o] bo masz ;D [P] Zrozum to jest czysty skill [o] nie to czysty fart [P] Wymarzony prezent? [o] samochod ;v [P] Milosc czy przyjaźń? [o] milosc [P] Kebab czy pierogi ^^? [o[ niestety ale kebab [P] Jestem uzależniona od pierogów? [o] chyba jestes [P] Dlaczego tak uważasz? [o] poniewaz caly czas o nich mowisz [P] Dlaczego każdy tak mówi? [o] bo ty tak mowisz [P] Opisz mnie w 3 słowach [o] Madra Ambitna Spokojna [P] Za co mnie lubisz? [o] za to ze nie udajesz kogos innego ze jestes soba [P] No nic,ja na dzis kończę! [o] papa x2 [P] Mam nadzieje ze m ie pozdrowisz pierożku ^^ [o]Pozdrawiaaaaaam [P] Trzymaj się wariacie! [o] 5 [P] Eluwka :D [o] Elo Elo :D Pytanie od @Ktoś. [P] Jak Ty chyba pijany?? [o] Jaaaa nie to ty pijesz alkoholiku Pytania od @Sasquatch [P] siema mordeczko :D [o] No dzien dobry dzien dobry [P] co tam słychać ciekawego w wielkim mieście? Haha [o] czlowieku samoloty lataja na tym lotnisku huk taki hahaha [P] jedziemy do Patrycji? Daleko nie jest :v [o] Moze tak może nie [P] czemu babcia? [o] Bo jest stara chuda i pomarszczona :DDDDDD [p] a jak ze szkołą? [o] Dobrze [p] pozdrowiłeś ją? [o] Nie zawsze zapominam ;/ [p] ulubione danie wigilijne? [o] Pierogi barszcz z uszkami [p] nawpieprzasz się jak borsuk na święta? [o] a jak [p] eeej suczki [o] pararara [p] Lubisz diamentowego Mateusza? :D [o] lubie [p] a Mnie? [o] Pewnie [p] jak ty dobry wariat jesteś 8) prawda? [o] tak jest [p] kiedy na jakie wesele zaprosisz? [o] jak bedzie [p] chodzisz na grzyby? [o] chodzilem teraz juz nie sam niewiem czego [p] wędkujesz? [o] wedkowalem ;P [p] kiedy wyskoczym gdzieś? Wypadałoby w końcu..... Hyhy [o] jak ty wiecznie czasu nie masz :( [p] jak ci idzie nauka FTP? [o] cud miod i orzeszki [p] Niema Rady Na Poślady? [o] ojjjj nie ma nie ma [p] jak trafiłeś na tę sieć? [o] chcialem sprawdzic jak wyglada serwer go mod ogolnie no i trafile na ten serwer z tej sieci no i zaczely sie ssy i tak o to tutaj sie zadomowilem :D [p] dlaczego ta sieć? [o] duzooo fajnych ludzi naprawde [p] zdasz maturę? [o] Mam nadzieje [p] czemu tak wariujesz na Team Speaku pajacu :D [o] Bo lubie? [p] Ile wzrostu masz? [o]181 [p] gdzie chciałbyś pracować? [o] w bardzo dobrze płatnej pracy [p] za granicę się wybierasz? [o] dziewczyna mnie juz nie pusci [p] Dawaj krzychu zajaraamyyyyy :D [o] zajaaaraaaamyy temacik temaci temacik temacik zajaaaraaamy zajaaaraaaaaamy kiedy tylko chce [p] no właśnie, czy masz jakieś nałogi? Palisz? Pijesz? [O] jedyne co to pale Marysie raz na jakis czas [p] Pararara [o] no napewno :D [p] to Chaba tyla. Ciao :D [o] Papa trzymaj sie zdrowy i caly POZDRAWIAM I ZYCZE WSZYSTKIM WESOŁYCH SWIĄT! Nominuje Edytowane 23 Grudnia 2016 przez krzychux 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ja nie mam czasu ? :D ja ? No troche racji jest, ale ty też hehe. Elegancko jest, dzięki i Wzajemnie :D Wesołych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Noo odpowiedzi supcio :D Mam nadzieje że tym Passatem dojedziecie :P Dziękuje za pozderki pierożku ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 aj kurde nie zauważyłem, że masz pytania :/ :Dbo bym Cię wypytał trochę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi