SwayerPlayGames 0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) 1.Twoj Nick:SwayerPlayGames 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracze z ct 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: xKnopers, The Kinglike Skull PL, K@rmel 4.Data i godzina: 2016-12-31 16.45 < minuta moze sie nie zgadzac ;d 5.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Ghost swiadek 6.Opis sytuacji: Po freedayu K@rmel dal nam wg gdy zostalem ja sam na 2 zielonych Ghosta i jego kolege z druzyny k@rmel nie widzac mnie stwierdzil ze kampie po wygraniu zyczenia wziolem sobie duszka gdyz nie mialem sobie nic do zarzucenia nie kampilem sprawdzalem kryjowki wokol celi secret podziemie itd. po wzieciu duszka i rozpoczeciu sie 3 rundy K@rmel ,,wyczail'' gdzie jest moja cela (mialem duszka z zyczenia) i kazal wszystkim ct'kom skanowac nie widzac czy wykonuje polecenia czy nie zostalem zabity w celi ;d. 7. Wynik/czas rundy/numer rundy :koniec 2 rundy i poczatek 3 mapa jb_gaben_pi Edytowane 31 Grudnia 2016 przez SwayerPlayGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 To prawda zabili go w celi, a miał duszka. Tak robić nie wolno i to zachowanie powinno zostać ukarane. Swayer na przyszłość, demko z zakładki GoTv :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Przez pierwsze 1/4 rundy kampiłeś, pod koniec również gdy byłeś sam kampiłeś, a potem wziąłeś szybko duszka także odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi