Maxtin 90 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Proszę przemyśleć zabranie vote na wyrzucenie kogoś z CT gdyż jest to nadużywane przez zjebane dzieci +12 Bo, prawidłowo się je zabija. Blokowanie takiej opcji dla osób które je używają nagminnie albo zbanowanie takiej osoby do 5 dni. Nauczyło by ich, bo ja chce się pobawić staram się rozkręcić atmosfere w grze a jakiś gówniarz 13 letni mi pisze że przeszkadzam prowadzącemu XDD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie przeztregasz regulaminu, to chyba jest to oczywiste, że zostaniesz wyrzucony. Na serwerza oczywiście, ma panować świetna, fajna atmosfera oraz zabawa, jednak regulaminu musimy się w każdym razie trzymać. Jeśli uważasz, że ktoś niesłusznie użył komendy, napisz skargę, dorzuć demko, a zobaczymy, czy rzeczywiście było to wykroczenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dodałam VoteKick do listy zmian/poprawy, jeżeli wszystko się uda pomyślnie zrobić to zostaniecie poinformowani o tym w dzienniku zmian. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi