Marina. 1 405 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Kolejną nominowaną osobą jest @Freelancer Czas na zadawanie pytań do piątku! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 [P] Siemka[P] Marek co tam u Ciebie słychać?[P] Jak zapasy w lodówce?[P] Lokator Ci podwędza trochę kiełbaski jak Norek Karolowi?[P] Kiedy Ty będziesz miał w końcu czas? :D[P] Który serwer tutaj rządzi?[P] Masz jakąś foczkę na oku a może już jakąś masz?[P] Pewnie sobie teraz coś przypomniałeś :D[P] Tak wiem żal[P] Co Cię kręci w anime?[P] Od tego anime masz tak zryty łeb? :D[P] Jak szkoła?[P] Jak obowiązki? Dajesz radę? :D[P] Palisz faje?[P] I dobrze[P] Pobiłem rekord w ilości zadanych pytań :guma: [P] To by było na tyle cześć 8) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) [P] Siema [P] Co tam? [P] jak zdrowie? [P] Słyszałeś o smogu w Polsce? xD [P]Jak szkoła? [P] Pozdrowisz mnie? xD [P] Jaki lubisz sport? [P] co lubisz jeść? [P] koniec [P] 3maj się :piatka: Edytowane 23 Stycznia 2017 przez Mateusz07112 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 [P] Dlaczego tak bardzo nie lubisz Katowic?Proszę o uzasadnienie! [P] Jak pojawiłeś się na sieci? [P] Ulubiony kolor? [P] Ile już oglądasz Anime? [P] Dlaczego Krystian cały czas wydaje się być pijany? XD [P] Czemu już nie grasz tak często na DD2? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) [P]Siemanko :D [P]Jak tam życie [P]Ile wiosenek już na karku? [P]Do jakiej szkoły chodzisz? [P]JP 100%? [P]Lubisz placki? [P]Bo ja lubie [P]To już wszystko PaPa Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Brat Marcin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 [P] Co tam mój poprzedniku? [P] Prawda że Krystian ma głos jakby był przepity? [P] Dlaczego akurat to forum? [P] Jak bardzo nie lubisz innych ludzi? [P] Czy ananas na pizzy to zły dodatek? [P] Jakie masz stanowisko w tej sprawie? [P] Chciałeś dużo pytań, czy mało? [P] Idealna ilość? [P] Dlaczego tak mało osób zadało pytania? [P] Jak się nosi awek? [P] Wiesz, że to tylko kilka warstw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Czas na odpowiedzi do niedzieli! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi