damianzwolak 182 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 1. Twój Nick:MrocznyZiemniak2. Kto zawinił? (admin/gracz):Strażnik3. Nick oskarżonego:Yelon4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:0:1284768605. Data i godzina zdarzenia:Około 24.1.2017 o godzinie 21 106. Mapa:jb_cavern_v1b7. Opis sytuacji:Na zabawie Kill day gracz Yelon zabił mnie i mojego sojusznika twierdząc, że Kampiliśmy cały czas, natomiast na ostatnim dniu dał polecenia, przy których jest śmierć gdy kilka osób zginęło powiedział, że żartuje.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie):DEMKO http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_cavern_v1b-1485287820-1485290820.zip9. Wynik/numer rundy/czas:Dzień 5 (Killday) i Ostatni dzień PS.nie chcicałem skłądać skargi ale ten strażnik nalegał abym mu to udowodnił i napisał skarge :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Dobrze może i fakt że w tym ostatnim dniu popełniłem DUŻY błąd, kazałem wam wejść na laserki, sam nie sprawdziłem jaki tam jest odstęp.. A potem źle się wyraziłem nie żartowałem, tylko pomyliłem się, ale potem naprawiłem swój błąd odrodziłem graczy, prawie wszystkich, jedna osoba mi nie napisała że ją zabiła lawa, dlatego wtedy już nie wiedziałem kto to był. Co do twojego i kolegi kampienia na KillDay'u nie zmienie swojej decyzji bo przebywanie w jednym pomieszczeniu 10s, przy tym unikanie walki jest oznaką kampienia, a to że zabiliście tam dwie osoby nie oznacza że można tam stać i czekać aż reszta się zabije. To jest moje zdanie na ten temat przy ostatnich sekundach mapy popełniłem DUŻY BŁĄD, potrafię się do tego przyznać ale nie zostawiłem tego obojętnie tylko ożywiłem prawie wszystkich graczy i dalej starałem się poprowadzić was na mape. Jestem tylko człowiekiem któremu błędy się zdarzają mi się zdarzył akurat na Laserkach, i moje wysłowienie, także mogło iść za tym że chciałem żeby zgineli, ale to nie prawda. PRZEPRASZAM za te ostatnie minuty mapy to jest tylko i wyłącznie mój błąd. Oczywiście że można zabić osobę która wylosuje broń z ruletki jeżeli był zakaz, ale jeżeli ct pozwoli ci wyrzucić, to nie ma prawa cie potem zabić. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Yelon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Co prawda w tym momencie nie było mnie na serwerze, ale to nie pierwszy błąd który widzę/słyszę Yelona. Guard ten nie zna całego regulamni. Nie chciałem składać skargi, bo to bez sensu, ale Yelon kłócił się, że nie można zabić osoby jeśli ta wylosuje broń z ruletki, a jest zakaz posiadania broni. (Ruletka na własne ryzyko) To na tyle, skoro przyznał się do błędu, powinien dostać upomnienie. (Nie rządzę ci Queen, tylko mówię moje zdanie.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maja 9 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 szczerze mysle ze Yelon troche przesadzil ale kazdemu sie zdarza ;) moim zdaniem do przyjecia ale nie jest jakas okropna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Yelon otrzymuje ostrzeżenie, jeszcze jeden większy błąd i straci posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi