maja 9 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 1. Twój Nick:maja2. Kto zawinił? (admin/gracz):gracz3. Nick oskarżonego: ghost (dziwne znaczki)4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:1690939755. Data i godzina zdarzenia: 28.01.17 20"35-20:376. Mapa: jb_summer_jail_v17. Opis sytuacji: wedlug ghosta barierka od schodow nie zalicza sie do schodow no to sory polecenie bylo jasne kto wnika w siebie ginie to stanelam na barierce wraz z kims no i ghost mnie zabil i tą 2 osobe. Nawet queen mi odpisala ze moglam powiedziec ze nie ma miejsca ale on odrazu dal totalny.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 2 runda chyba zaraz po wojnach gangu9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_summer_jail_v1-1485627600-1485630300.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Moim Zdaniem Ghost miał racje, ponieważ barierka to barierka, a nie schody stając na barierkach nie wykonywałaś poleceń, Natomiast to nie jest twoja wina, ponieważ ghost – nie dał wystarczająco czasu na wykonanie polecenia i nie dał ci sie poprawić Maja naprawdę jesteśmy tylko ludźmi każdy popełnia blędy nie musisz wszystkiego wypominać i straszyć Skargami to tylko gra dziennie grasz kilka map i naprawde ten 1 dzień przy ktorym zginiesz nieslusznie nić nie zmienia możesz poczekać nic sie przeciez nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 BARIERKA TO NIE SCHODY, jak mama ci mówi że weszła po schodach do domu, to raczej nie szła barierką :). Poza tym było miejsce na schodach i miałaś czas :) . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dla mnie barierka to nie schody no ale zamiast zabijać było trzeba dać karniaki czy coś :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Mówiłam Ci, że barierka to nie schody, a Ty i tak piszesz skargę.. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi