ponus21 21 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 1. Twój Nick: Pøñuš<3 #PsychoOo is my life 2. Kto zawinił? (admin/gracz):ADMIN 3. Nick oskarżonego: Rafi "Arab" 4. Steam_ID oskarżonego: Administracja posiada 5. Data i godzina zdarzenia: ok 22 31.01.17r 6. Mapa: Penaut 7. Opis sytuacji: Gram na serwrze nagle wchodzi admin arab i mówi bardzo przyjaznym powitaniem "Witam Cię ponus" . Po kd nagle zostaje wyrzucony z serwera z banem wchodzę na source bans i patrze 2dni - kradzie . Podobno ukradłem vipa graczowi HPCX , byłem na serwrze kiedy podobno kupowal svipa i na chacie napisal /kodsms i cos tam było . Chwilę poźniej pisze domnie ty zlodziu oddawaj vipa itd . Ja nawet nie ruszłem tego kodu bo zaden mądry by nie dawał kodu na chacie (to było dawno temu koło połowy stycznia) i dopiero dzis arab wchodzi na serwer i wlaepia mi bana . Dokładam jeszce , że HPCX POSIADA svipa ! 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): dam demo jak będzie 9. Wynik/numer rundy/czas: pierwszy KD na mapie (piątke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Za kradzież s vip oraz naduzywanie cmd !votekick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi