boblee 202 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: Hiroto2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz3. Nick oskarżonego: TomeK4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:1:1614882855. Data i godzina zdarzenia: 13 luty i pozniej jeszcze6. Mapa: podajze jb_facebook i jb_minecraftparty7. Opis sytuacji: Jest wszystko git wchodze na serwer na kd, wziąłem z tomkiem sojusz zostalismy 1vs1 zabiłem go deaglem a ten mnie wyzywa na pw + potem gdy wyszedłem z serwera lewy nagrał co robił 3 mapy pozniej. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://screenshot.sh/oABEvEwxrmrlB + swiadkowie 1tap, B3LL0W, Do you renember me9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Rózne ROZMOWA PW PO KILLDAYU TAK WYGLĄDA U TOMKA: http://screenshot.sh/oABEvEwxrmrlB Edytowane 14 Lutego 2017 przez Hiroto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veqqqqqq 122 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Widziałem podobne zdania u Tomka tylko ,że mnie wyzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Skarga słuszna i dowody wystarczające to nie 1 taka sytuacja surowa się należy. Ale tak na przyszłość: Pw nas tu nie interesuje! Jak ci się nie podoba to go usuń ze znajomych-proste?-proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Hahahahahahhahah, niestety muszę cię zmartwić Hiroto. 1. PW nie liczy się, więc SS do kosza. :) 2. Za ten filmik i krzyczenie do mikro zostałem ukarany perm-mutem. :) Dziękuję dobranoc. PS. Hiroto nie ładnie tak 1tap'a namawiać aby podpisał się pod skargą, skoro sytuacji nie widział. :) #WUJOS wyjaśnił :) Edytowane 14 Lutego 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Wyzywanie na PW a na serwerze to co innego kolego, gdyby wyzywał cie za takie coś na serwerze to by dostał bana a jeśli wyzywał cię na PW to cała ta skarga idzie do kosza. A co do filmu pragnę przypomnieć tym którzy nie wiedzą że Tomek został ukarany za owe zachowanie perm-mutem. Więc wszystko macie wyjaśnione skarga do odrzucenia, sprawy na PW załatwiajcie sobie pomiędzy sobą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Już inni wyjaśnili, to co dzieje się na PW nie tyczy się serwera to już są wasze prywatne sprawy i możesz taką osobę po prostu zablokować. Odnośnie filmiku Tomek już został za to ukarany p.mutem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi