SwayerPlayGames 0 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) 1. Twój Nick:SwayerPlayGames 2. Kto zawinił? (admin/gracz):admin(guard) 3. Nick oskarżonego:Yelon 4. Data i godzina zdarzenia:16.02.2017 15:30 moze troche po 5. Mapa:ba_jail_sand_final_beta2 6. Opis sytuacji: 1. początek killdaya (juz mozna sie było strzelac) ja z Rudim bylismy na dachu i strzelalismy do innych Yelon kazał nam zejsc z tego dachu za chwile by nie kampic (rudi zszedł) ale ja chcialem zostac bo strzelalem do drugeigo gracza który nie ogarniał z kąd strzelam i po paru sekundach dostalem slaya ''za kampienie'' (następna runda) Yelon postanowił pojsc z nami na boisko i podzielił nas na druzyny (znowu bylem w teamie z rudim) Yelon zaczoł sie bawic strzelając i nie zwracając uwagi na gre, strzelilismy gola po czym Yelon oznajmił ze tego nie widział i przez to ze juz mielismy wylane na gre po strzelonym golu przestalismy grac i dostalismy 2 banie bo widział gola przeciwników. tłumacząc sie ze : Gdy nie widzi strzału nie musi zakończac rozgrywki... 7. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_sand_final_beta2-1487253900-1487256660.zip 8. Wynik/numer rundy/czas: Początek ostatniego KD i koniec ostatniej rundy. Edytowane 16 Lutego 2017 przez SwayerPlayGames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Musisz podać dokładne demko oraz rundę. //24 h na zrobienie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) 1.Pilnowałem żebyście nie campili, a że byłem jedynym guardem po ct nie mogłem wpisać killa, bo by wam się zabawa skończyła drugie faktycznie, nie widziałem waszego goala, można dostrzec na filmiku że strzelałem w duszka który otwierał GR, z powodu zagrożenia swoje go życia,a tutaj taki mały bonusik, na którym widać jak gracz w/w Unika banicji. http://imgur.com/a/UsQOF Duszek mógł latać, to mógł być vip, mógł wyżej skakać. Wolałem mieć pewność, że nie dojdzie do zbuntowania się.Jeżeli chodzi o kampienie, tak jak wyżej mówiłem, kampienie powyżej 10 sekund czyli dostałeś slay'a.A co do twoich obraz, to na serio mogłeś je sobie darować. Edytowane 18 Lutego 2017 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwayerPlayGames 0 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Yelon wyszedłem z servera bo to była 2 akcja po której mnie w.... totalnie i miałem juz dosyć gry na JB sam byś pewnie wyszedł gdyby ktoś zrobił 2 rzeczy wobec ciebie nie fer i nie miałem za miaru czekać aż napiszesz ./kick Swayerplaygames Obraza , a po drugie nie mozesz skanować sobie tak o powietrza bo nie wiesz czy duszek wykonuje polecenia czy nie i jak mozesz strzelac w duszka otwierającego gra skoro gr jest w kompletnie innym pomieszczneniu niz boisko ... sam dobrze widzialem ze se strzelales w góre jak byś miał wrony zabijać. duszek mógl latać ? ty sie chyba za dużo paranormal activity naoglądałeś Edytowane 18 Lutego 2017 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 1. Na KD swayer siedziałeś 15 sekund na dachu przed pierwszą wymianą ognia więc miał prawo Cię zabić.2. Co do tej akcji na boisku to mając 380hp i zakupioną ciężką kamizelke nie wiem czemu Yelon nie skupiłeś się na zabawie skoro nie zginął byś od razu tylko duszek musiałby władować w Ciebie cały magazynek. Swayer i Rudi trafili gola ale skoro nie widziałeś to powinni grać dalej a nie sobie odpuścić, mimo wszystko powinieneś nadzorować tą zabawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Siedziałeś na dachu przez więcej niż 10 s, co do piłki nożnej cóż, prócz upomnienia nie wyciągnę większych konsekwencji, następnym razem Yelon to twój obowiązek pilnować zabawy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi