Kerix 0 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Na mapie jb_moutaincraft Tomek zaczął prowokowac niektóre osoby jak i je poniekąd wyzywać. Zaczęło sie to od ok 22 minuty mapy. Świadkowie: -Ghost -Rudi -Bellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) 1. Bez wzoru. 2. Nikogo już nie wyzywam. 3. To tak co do twojej śmiesznej skargi, że tak powiem: Ghost, kiedy zginąłem sprowokował mnie mówiąc: "Tak jest, dobrze Tomek, leżeć tam", więc powiedziałem, że ma silvera i żeby nie płakał, że go zabiłem. Do rudiego oraz bellowa, nic nie mówiłem. #EDIT 1 - Psycho już nie mówiać o samym demku czy ss, ale nie zastosował się do wzoru, więc skarga do odrzucenia, poza tym jestem nie winny. :) Edytowane 16 Lutego 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P5YcHoOo 24 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Kerix, jak robisz skargę dawaj demko/ssy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Bez prawidłowego wzoru skarga zostaje odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi