tsukuyomi 629 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: TomeK. 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracze.3. Nick oskarżonego: 4. Steam_ID oskarżonego: Do you renember ME? STEAM_1:1:103191233 B3LL0W ツ STEAM_1:0:1592915125. Data i godzina zdarzenia: 09:25 (2017-02-18)6. Mapa: jb_renegade_v57. Opis sytuacji: Do you renember ME - wyzywał dam tylko ss, jak mnie obraził, ale większość czasu obrażał na chacie głosowym. Stwierdziłem, że nie będę zabierał czasu Queen, żeby oglądała demko.8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): SS na Do you renember ME: SS na B3LL0W ツ: 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: Nie pamiętam, widać na ss. #AGENCIK - Mam za przeproszeniem głęboko twoje historie z życia, składam skargę bo mogę oraz uważam, że złamał regulamin. ;* Edytowane 18 Lutego 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ja sie podpisuje pod tym sam zabiłem bellowa na tym dachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie nudzą wam się już te skargi? Po cholerę robić taką gówno-burzę o byle co? To bez sensu jest. Kiedyś jak byłem w podstawówce bardzo wkurwiał mnie (i nie tylko mnie) 1 koleś bo to był taki typowy tomek- prowokował zaczepiał gadał pierdoły w dodatku był kujonem i często kończyło się to tak że my z kolegami dostawaliśmy wpierdol a tamten nic "bo przecież jak sie dobrze uczy to on nie mógłby zrobić nic złego". I pewnego dnia mój ojciec powiedział mi piękną sentencje która zmieniła moje życie mianowicie: ,,NIE DOTYKAJ GÓWNA - BO ŚMIERDZI" i do dziś się do niej stosuje. Wam radzę to samo. PS Dziś mieszkam z gościem na 1 osiedlu i jak już dorośliśmy i spotykamy się gdzieś to jest całkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Below ostrzmał bana na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi