Marina. 1 405 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Kolejną nominację otrzymałam ja :D Czekam na pytanka do piątku! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 [P] Jak tam?[P] Kiedy gramy? :D [P] Lubisz mnie? [P] Za co? [P] Wiesz, że rewox to picza? [P] Ile masz wzrostu? [P] Co mi zrobisz jeść? [P] Ulubiona piosenka na ten moment [P] Ostatni obejrzany film? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) [P] Wiesz, że Magda to picza? [P] Kiedyyy war meme? [P] Kacper zemdlał? [P] Co tam ogólnie mała? [P] Gramy w to gta XDDDDD? [P] Kiedy taern? [P] Mo czy druid? XDDDD [P] Wiem, że druid [P] Jak ja słyszałem, że krzyżaka w 1 turę składamy [P] To samo ichi XD [P] Jak tam ciąża? [P] A wyprowadzka? [P] Chciałabyś zagrać w serialu "Szpital"? [P] Kupisz mi nawigację? [P] Lovki kisski papatki Edytowane 24 Lutego 2017 przez rwxpnx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Siema gruba [P] 1? [P] 2? [P] Za co mnie lubisz, hehs [P] Myślałaś ze będzie tego więcej? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Hej mała :dajekwiata:[P] Marinka ruchanko?[P] Mejk mi kebab ciaparitto?[P] Kiedy romans z turkami?[P] Jesteś hakerem?[P] Jeździsz rowerem?[P] Kiedy w końcu przestaniesz jeść w maku?[P] Ile cm mają Twoje nogi?[P] Kochasz mnie?[P] Jesteś toksyczna?[P] Sojusz w chinola?[P] Nadal jesteś ąąą? :wub:[P] Jak Ci idzie gotowanie?[P] Czego jeszcze się nauczyłaś oprócz czegośtam o olejach?[P] Twoja babka od gotowania Cie kocha, prawda?[P] To twoja kumpela?[P] Dla dzieci naleśniki czy makaron ze szpinakiem?[P] Wpadamy komuś na studniówke w przyszłym roku?[P] Kocham Cie czy Ty wiesz??[P] Marinaaa...[P] Jeeem....[P] Zupeee...[P] Dzdzdzięki[P] Jak Ci się podoba w kąciku? Chce Ci się to wszystko ogarniać? [P] Kinga jest najlepsza? [P] Ja + Kinga + Ty = ?????? [P] Jesteś zadymiaro? [P] Dlaczego Kinga tyle pije? [P] Kochamy Weronike bardzo? [P] Ile razy już byłaś w ciąży? [P] Ile chcesz mieć dzieci z Pawłem? [P] Będziesz dobrą matką? [P] Przestaniesz się dusić tą wodą? [P] Chcesz żeby Kinga Cię zapoznała z ciapatymi? [P] Kiedy impreza?? Edytowane 21 Lutego 2017 przez pnxrwx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 [P] Hejka. [P] Tęskniłaś? [P] Wiesz, że ja tak? [P] Gdzie moja flaszka? [P] Pamiętasz czemu miałaś mi ją kupić? [P] Mogę wpaść we wakacje? [P] Przygarnęłabyś mnie? [P] Wytrzymałybyśmy tyle ze sobą? :o [P] Ciekawe co na to Paweł?XD [P] Kiedy wyliżesz Pyni stópki? [P] A moje? [P] Kochasz nas? [P] Pokażesz stópencje? [P] Ale mają być w skarpetkach wiesz? [P] Jak tam dzidziuś? [P] Dlaczego się wyparłaś, że jesteś w ciąży? [P] To dziwne, że wiem co odpowiesz na pytanie? [P] Myślisz teraz o mnie? [P] A teraz? [P] Skoro Paweł odszedł z forum, kogo nominujesz teraz? :o [P] Jak w szkole? [P] Zdasz? [P] Czemu marnuje czas, na pytania, na które możesz mi odpowiedzieć na ts?xD [P] Jeśli wyjdziesz z domu, mając ogórka w nodze, a prędkość wiatru wynosi x to jakie jest prawdopodobieństwo, że Paweł mnie lubi?xD [P] Kiedy pójdziemy szukać wioski smerfów? [P] A wypijemy sok z gumijagód? [P] Jak to ktoś napisał "skoro Ty już jesteś tyle czasu z Pawłem, to wy ten tegos już coś ze sobą"?xD [P] Musiałam wiesz? [P] Masz słaby punkt? [P] Przepłyniemy rzeki? [P] Pokonamy góry? [P] Pójdziemy wielkim lasem? [P] Nie prześpimy nocy? [P] Kiedy zagramy w chińczyka? [P] BTW DLACZEGO GRASZ W GO KIEDY JAK PRZESTAŁAM?! [P] Jestem zła, wiesz?! [P] Będziesz moją walentynką? [P] Nie jest już za późno na te pytania? [P] Byłaś na Ciemniejszej stronie Greya? [P] Jak wrażenia? [P] Paweł poszedł z Tobą? [P] Kebab vs pizza? [P] A może to i to? [P] Kfc vs McDonald? [P] A może tu i tu? [P] Jeśli zostanę za granicą dłużej niż przewiduje, odwiedzicie mnie? [P] Rudy rydz? [P] Rydz rudy?xD [P] Co we mnie lubisz? [P] Czego we mnie nie lubisz? [P] Polecisz jakąś dobrą komedie? :D [P] Wiesz, że już kończę? [P] Nie tęsknij <3 [P] LOFFKI <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 [P] Kochasz mnie? [P] A Pynie? [P] Wymasujesz jej stópki? [P] Kochamy Pynie bardzo? [P] Urodziłaś dziecko Pawłowi? [P] Ej jesteś dwulicowa? [P] Lubisz w d....? [P] Kiedy pijemy z Pynio? [P] kraj mi a river? [P] WSZYSTKO O TOBIE WIEM CO JA MAM PYTAĆ? XDDD [P] BOBO W DRODZE CZY JESZCZE? [P] Pynia ma duzego? [P] kc? [P] kct? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 [P] Co to za spinki? [P] Dalej obgadują ciebie i Pawła? [P] Jak dasz dziecku na imię? Kiedy chrzest? XDDDD [P] Dlaczego wróciłaś? [P] Stęskniłaś się czy tylko przez nudy? [P] Dlaczego karpik? [P] Jak to jest być księżniczką? [P] Gang jednorożców? [P] Jak bardzo wszyscy mnie nie lubią? XD [P] :ninja:? *zapytałabym o coś innego, ale za późno się do pytań zabrałam xD **może coś jeszcze dorzucę :p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desirka 104 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 [P] Lubis mnie? [P] Lubis różowy?! [P] Kiedy jakiś trollik?! [P] Komu wpierdziel robimy? [P] Chcesz żelka? [P] Jesteś na dole ruda? XD [P] Kiedy wkoncu wyslesz send nudes mała?! [P] Wiesz, że masz dałnixa? XD [P] Czasami jesteś troszeczke kochana, wiesz? [P] Ale w sumiesz bardziej świrnięta, wiesz? XD [P] Kiedy ślub? [P] Kiedy będzie małe dzidzi?! [P] Dziewczynka/Chłopczyk? [P] Lubisz jak sie dławie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi