Havuxi 11 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 1. Twój Nick: ✪ Havuxi 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Hiroto #SKIZO NA ADMINA!!!! 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:170353748 5. Data i godzina zdarzenia: 15;30-15;40 6. Mapa: jb_spy_vs_spy_beta7 7. Opis sytuacji: massowe wyrzucanie z ct bezpodstawne [większość pod pretekstem 'bo ja chce do ct' lub 'nie ogarnia', ale najczęściej osoby kickowane ogarniały, napewno lepiej niż on by ogarniał, a raczej nie ogarniał. codziennie jak wchodze na serwer, w ciągu godziny dochodzi on, i na każdej następnej mapie rozpoczyna vote kicka [od 1 do nawet 3 osób], w dodatku wyzywanie i prowokowanie i to bardzo częste. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_spy_vs_spy_beta7-1488032820-1488035520.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 2-2 [2-2 kicknął after0000n] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Byłem wtedy na serwerze i moim zdaniem hiroto dobrze zrobił ponieważ Havuxi był na ostatniej mapie i w kolejce były inne osoby chcące iść do ct on nie chciał wyjść mimo wszystko a drugiego też słusznie ponieważ ten gracz nawet nie wiedział co to duszek oraz mapy wcześniej popełniał wiele fk na bezruchu zabijal za skakanie. Skarga niesłuszna dla mnie. Edit Havuxi wyszedles kilka rund albo 2 albo 3 bo cie kickneliśmy bo byłeś na last mapie i od razu napisałeś skarge. Poza tym sam teraz mówisz że wyszedłeś jakby tak było to byś nie pisał skargi o ''bezpodstawnego kicka'' Edytowane 25 Lutego 2017 przez RUDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havuxi 11 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 wbiłem przez przypadek i zauważyłęm na następnej rundzie i wyszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) 1. Nic takiego nie piasłem 2. Mowie ci zebys wyszedł z CT bo są chętni w kolejce z mutacją, a ty byłes na poprzedniej mapie a ty swoje 3. Kickuje tylko graczy którzy: Nie mają mikrofonu, nie ogarniają dają bezruch czyli ktos skacze a oni go zabijają, mikro im szumi, i oosoby ktore sie pchają do ct a byli na poprzedniej a są chetni, Poza tym, nawet RUDI ci potwierdzi, źe kicknałem cie z powodu "byles na tamtej mapie a byli chetni z mutacją" P.S Na mape moge wyrzucic tylko 1 raz, Nie ja wywaliłem oneshota i aftera tylko ktos inny, wywaliłem tylko ciebie powód masz u góry + nie kłam w skardze nic nie mowilem ze chce do ct. Wszytko jest na demku, pozodstawiam tą sprawe do admnistracji Edytowane 25 Lutego 2017 przez Hiroto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havuxi 11 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 no dobra jeden kick już ok, ale często wyzywasz i to musisz przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shelby 3 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Nie wypowiadaj się pod własną skargą, użyj opcji "edytuj" Poza tym pisanie na kogoś fk o kick? wieększość serwera musi się zgodzić i tak więc Edytowane 25 Lutego 2017 przez Shelby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi