maja 9 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: maja2. Kto zawinił? (admin/gracz): guard3. Nick oskarżonego:Yelon4. Steam_ID oskarżonego: macie w bazie5. Data i godzina zdarzenia: 18:35-18:38 4.03.176. Mapa : ba_jali_sand _final 7. Opis sytuacji: Yelon mnie kicknał za "faworke", gdzie nikogo nie zabilam więc nie było faworki, gracz dostał karniaka i tyle, poprostu nie chcialam nikogo zabijać bo chcialam zrobic Simon Says. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 2 dzien MrocznyZiemniak9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_sand_final_beta2-1488648180-1488651060.zip Zmutowalam yelona bo nie slyszalam co mowią tt.. Edytowane 5 Marca 2017 przez maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Na początku rundy, nie dawałaś karniaki tylko zabijałaś potem ktoś się ruszał w tłumie, widziałem kto to był Stachu O Jones, zapytałem cię, czy mogę go zabić nie zgodziłaś się nie wiem pod jakim powodem jak wcześniej każdego zabijałaś a nagle mam dawać karniaki, dostałaś według mnie słusznego kicka za faworyzacje gracza który, prawdopodobnie jest twoim kolegą czy coś, kiedy ustalałem coś z tobą jako guard zignorowałaś mnie "ZMUTOWAŁAŚ" czyli zdałaś się na samowolkę i dalej prowadziłaś bez konsekwencji. 5.8 Prowadzący ma zakaz faworyzowania jakiegoś gracza, każdy ma równe prawa. Definicja, według regulaminu serwera. Edytowane 4 Marca 2017 przez Yelon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Faworyzacja polega na tym, że w DANEJ sytuacji CT'ek zabije gracza nr 1, a pozostawi przy życiu gracza nr 2 To były dwie różne sytuacje więc kick jest niesłuszny Natomiast Maju nie powinnaś była ignorować Yelona, co z kolei doprowadziło to do niezrozumienia i kickniecia Ciebie z serwera Takie rzeczy powinniście załatwić miedzy sobą, a nie od razu skargę pisać.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Faworyzacji nie było natomiast bez podstawny kick tak Maja nie powinna go wyciszyć ale wyciszenia nie było by tak gdyby Yelon nie przeszkadzał jej w prowadzeniu Edytowane 5 Marca 2017 przez damianzwolak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Skarga jak najbardziej słuszna. Faworki nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Niestety nie mogę demka odtworzyć, problem powstał po obu stronach i nie dogadaliście się przez co Yelon dał Ci kicka, następnym razem dogadajcie się i wyjaśniaj dokładniej aby nie było więcej takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi