Marina. 1 405 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Nominację dostał największy grubas na sieci czyli ! Do piąteczku czeka na mnóstwoooooooo pytań :D /rewoxik prosi o sensowne pytanka //zastrzegam sobie prawo do usunięcia bezsensownych pytań :) Edytowane 6 Marca 2017 przez Marina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) [P] Cześć świnko [P] Dlaczego jesteś takim grubasem? [P] Kogo kochasz najbardziej na świecie i dlaczego to ja? [P] Chcesz z bańki? [P] BYCZKU [P] Jak długi rozbieg bierzesz zanim komuś przywalisz? [P] Kiedy w końcu schudniesz? [P] Zaczniesz w końcu ćwiczyć a nie tylko wysyłać foty z siłki? [P] Kiedy kolejny vlog kulinarny? [P] Uspokoisz się czy nie? [P] Jak się ma moja śliczna szufladka? [P] Zaśpiewasz mi w końcuuuu? [P] Czemu wszystkich hejtujesz? [P] Dlaczego jesteś takim chamem najgorszym? [P] Dlaczego dla randomów jesteś miły? [P] Jak to jest mieć wiecznie przepity głos? [P] Dlaczego padaka wjeżdża w najgorszych momentach? [P] Jak masz padakę to bardziej bolą Cię policzki czy brzuch? [P] Jak tam kukurydza? [P] Jak to jest być grubasem, który udowodnił, że mężczyźni też zachodzą w ciążę? [P] Przestaniesz w końcu żreć w tym maku? [P] Koloryzowane? [P] Ja&Ty???? [P] Przestaniesz mnie w końcu kopiować? [P] Przestaniesz w końcu robić to co ja? [P] Które dziecko z MCJ byś zaadoptował? (Oprócz Matiego i Jacka) [P] jestemSuper11? [P] Czemu jesteś taki uparty? [P] Wiesz, że to ja droczę się lepiej? [P] Kochasz????? [P] Ile piw jesteś w stanie wypić w 10 minut? [P] Czemu się AŻ tak wkurzasz? [P] Wiesz, że nie możesz AŻ tak mocno? :[ [P] Chcesz sobie porzucać słuchawkami? [P] Jak to jest być młodym fat obamą? [P] A czy Tyyy lubisz czarnych? XDDD <3 [P] Ulubiona piosenka Happysad'u? [P] Lubisz wielorybki? [P] Jak myślisz, wieloryby mają w sobie więcej tłuszczu czy mięsa? [P] Zjadłbyś takiego wieloryba? [P] Skoro wieloRYB, a Ty jesteś rybą to jesteście rodziną???? [P] Gold inc? [P] Dlaczego ciągle śpisz i jesz? [P] Jesteś toksyczny? [P] To kiedy Cię rozwalić w tego chińczyka w końcu? [P] Kropka = skill? [P] Dlaczego nie masz mózgu i jesteś gruby? [P] TeraS zadam Ci najlepsze pytanie świata [P] Teras, przygotowany? [P] Jak Cie suszi tooo? [P] Dlaczego wyrywasz sunie na kwiatki i się z nich śmiejesz? [P] Masz świadomość tego, że jesteś chamem????? [P] Jak tam bojler? [P] Grzeje motzno jak gragaska? <3 [P] Którym bohaterem z najgrubszych w lolu jesteś? [P] Cieszysz się, że zacząłeś grać w lola czy raczej żałujesz? [P] Wiesz, że rozwalę Cię w fifę? [P] Dlaczego love motzno Czelsi? [P] Masz pokestop w mózgu pokemonie? [P] Przestaniesz w końcu w to grać? [P] Dlaczego fam to mały gej? [P] Jak Ci się ze mną współpracowało za czasów adminowania na tsie? [P] Kochasz??? [P] Nie ziewaj [P] Dlaczego piszesz ładniej ode mnie? [P] Umiesz robić kiełbę tak pięknie jak moje dzieci? [P] Jesteś wielorybem? [P] Jak myślisz, ile pytań jeszcze Ci zadam? [P] Prawda, że moje pytania są piękniejsze od Twoich? [P] Kiedy przestaniesz wysyłać mi chore rzeczy? [P] Jesteś głupim grubasem? [P] Masz lęk wysokości? [P] Ile par słuchawek rozwaliłeś w swoim życiu? [P] Przestaniesz mnie wyzywać? [P] W jakim wieku nauczyłeś się jeździć na rowerze? [P] Jesteś grubasem najgorszym? cdn Edytowane 12 Marca 2017 przez dieta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 [P] siemka! [P] co tam kolego u Ciebie slychac? [P] jak tam furka sie trzyma? [P] bylo pierwsze wiosenne czyszczenie? :D [P] grywasz na dr czy nie za bardzo lubisz skakac? [P] 1.6 czy GO? [P] w sumie to o wszystko Cie wypytalem na sb a pomyslalem, ze popytam bo o mnie zapomniales :D [P] trzymaj sie porzadny czlowieku! :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 [P] hewra czy mobbyn [P] masz jeszcze jakichs ciekawych rapierkuf? [P] halkooo, dzwoni twoja dupa po...? [P] kto twoim zdaniem najlepiej produkuje bity nie liczac essex'a bo ten zjada :v [P] czemu nie wiem jak wygladasz? jakis wyjatek na forum. [P] czemu jestes wybrykiem natury? [P] pa jak ten bicik wgl wchodzi :v czarna magia czy biala magia? [P] masz mnie wgl na snapczacie? :v [P] bang bros czy team skeet? mordeczka <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Przedłużam ze względu na to, że 3 dni forum było off :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) [P] Cześć! [P] jak tam? [P] co robisz w życiu? [P] czym się interesujesz? [P] lubisz mleko jak tak to czemu? [P] o której zazwyczaj wstajesz? [P] lubisz Marinę, jak tak to za co? [P] lubisz czytać książki, jak tak to jakie? [P] lubisz odpowiadać w q&a? [P] lubisz grzebać przy samochodach? [P] jaki rodzaj filmów lubisz? [P] lubisz placki, jak tak to z czym? [P] troszkę się przynajmniej dowiem xD [P] Cześć :D @Edit1 nie można spoileru to dałem normalnie Edytowane 10 Marca 2017 przez Bezimienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) [P] Cześć grubciu [P] Jak życie? [P] Wszystko w porządeczku? [P] Tałern? [P] Kiedy znajdziesz czas na tałern? [P] Jesteś głupi? [P] Wiesz, że wbijam do wawy? [P] co ty na to [P] ja na to jak na lato [P] nie będę cie już męczyć [P] buziaczki nk :***** Edytowane 17 Marca 2017 przez Marina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Czekamy na odpowiedzi do niedzielki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi