Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]SKARGA - JELON

orzeł

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: سانتياغو
2. Kto zawinił? (admin/gracz): strażnik
3. Nick oskarżonego: J E L O N $
4. Steam_ID oskarżonego: na pewno macie
5. Data i godzina zdarzenia: 13:05, 11.03.2017 r.
6. Mapa: jb_waterside 
7. Opis sytuacji: JELON bezpodstawnie kicknął mnie z serwera za "mass fk", gdzie nie było żadnego fk. Trochę nakreślę zdarzenie. Dałem polecenie "idziecie po moim markerze"(jest zakaz skaknia), wszyscy pięknie idą i dochodzimy do boiska. Marker rysuje aż pod ścianę boiska, żeby na nie wejść trzeba wskoczyć (jest zakaz skakania) i dobrze o tym wiem, rysuję marker na ścianie, gdyż chciałem, aby więźniowie się pod nią ustawili i po narysowaniu chciałem odwołać zakaz skakania, ale JELON mi na to nie pozwolił, ponieważ już zaczął ciągle gadać "niewykonalne polecenia". Więźniowie zboczyli z markera, więc ich zabiłem, bo mieli iść po markerze, a oni zaczęli iść wzdłuż boiska, tylko 1 z nich stał na końcu markera i słuchał się poleceń. JELON mnie wtedy wywalił z serwera za "mass fk" gdzie takie coś nie miało miejsca. Dodam też, że JELON notorycznie przeszkadza CT w prowadzaniu, ciągle niepotrzebnie używa mikrofonu i drze się: "niewykonalne polecenia" itp. To bardzo przeszkadza w prowadzeniu, gdyż zagłusza on mnie, a więźniowie mogą niedosłyszeć poleceń. (była już o tym mowa w skardze Maji, gdzie ona go zmutowała, bo jej przeszkadzał)
8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Serwus, Rodrigez, demo dodam gdy będzie dostępne.
9. Wynik/numer rundy/czas: 4/5 runda mapy z tego co pamiętam przed pierwszym KD
pre_1488662444__imageedit_5_9603972490.g

Uwaga! skarga która nie zawiera dowodu zostanie automatycznie zamknięta i nie sprawdzona. Zabrania się pisania "dodam demko gdy się pojawi" itp. nie masz demka - nie piszesz skargi.

Proszę moderatora o zamknięcie tematu i odrzucenie skargi.

Zabiłeś 4 osoby które podskoczyły, gdzie kazałeś iść pod marker przy czym nie mogliśmy iść po markerze, bo tam była przeszkoda którą trzeba przeskoczyć, co jest awykonalne.

Plus do tego chciałem iść schodami na boisko, nie było zakazu zbaczania z markera.

Edytowane przez Yelon

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności