orzeł 216 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 1. Twój Nick: سانتياغو 2. Kto zawinił? (admin/gracz): strażnik 3. Nick oskarżonego: J E L O N $ 4. Steam_ID oskarżonego: na pewno macie 5. Data i godzina zdarzenia: 13:05, 11.03.2017 r. 6. Mapa: jb_waterside 7. Opis sytuacji: JELON bezpodstawnie kicknął mnie z serwera za "mass fk", gdzie nie było żadnego fk. Trochę nakreślę zdarzenie. Dałem polecenie "idziecie po moim markerze"(jest zakaz skaknia), wszyscy pięknie idą i dochodzimy do boiska. Marker rysuje aż pod ścianę boiska, żeby na nie wejść trzeba wskoczyć (jest zakaz skakania) i dobrze o tym wiem, rysuję marker na ścianie, gdyż chciałem, aby więźniowie się pod nią ustawili i po narysowaniu chciałem odwołać zakaz skakania, ale JELON mi na to nie pozwolił, ponieważ już zaczął ciągle gadać "niewykonalne polecenia". Więźniowie zboczyli z markera, więc ich zabiłem, bo mieli iść po markerze, a oni zaczęli iść wzdłuż boiska, tylko 1 z nich stał na końcu markera i słuchał się poleceń. JELON mnie wtedy wywalił z serwera za "mass fk" gdzie takie coś nie miało miejsca. Dodam też, że JELON notorycznie przeszkadza CT w prowadzaniu, ciągle niepotrzebnie używa mikrofonu i drze się: "niewykonalne polecenia" itp. To bardzo przeszkadza w prowadzeniu, gdyż zagłusza on mnie, a więźniowie mogą niedosłyszeć poleceń. (była już o tym mowa w skardze Maji, gdzie ona go zmutowała, bo jej przeszkadzał) 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Serwus, Rodrigez, demo - http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_waterside_v5_1-1489233000-1489235640.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 4/5 runda mapy z tego co pamiętam przed pierwszym KD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Oglądnąłem demo. سانتياغو narysował tylko marker na ścianie i ledwo co kończył go rysować yelon zaczął powtarzać że niewykonalne polecenie, gdy سانتياغو skończył rysować marker zaczął wydawać nowe polecenia zaczynając od ,,ustawcie się pod markerem" yelon znów zaczął mu przerywać nie dając dojść do słowa przez co سانتياغو nie mógł skończyć poleceń i odwołać zakazu skakania, gracze którzy zostali zabici albo zboczyli z markera albo zaczęli wchodzić na boisko zanim ghost skończył wszystkie swoje polecenia więc to ich błąd że nie poczekali na dalsze instrukcje. Po to są 3 sekundy na reakcje ze najpierw czeka się aż prowadzący skończy mówić a potem wykonuje się polecenia. Kick według mnie nie słuszny gdyż سانتياغو nie skończył nawet mówić. Yelon przestań kickować ludzi za cokolwiek tylko ich upominaj kick powinien byś stosowany w ostateczności lub w celu by gracz ,, ochłonął" a ty zachowujesz sie jakby to ci sprawiało radość. Po kicknięciu سانتياغو zacząłeś przedrzeźniać go dodając słowa ,, IDŹ STAD, IDŹ STĄD JUŻ NIE WRACAJ" Jest to po prostu chamskie zachowanie w 100 % celowe. Guard ma dawać przykład innym a nie mówić do gracza po jego kicknieciu by nie wracał. ---> `ex.! #1 Edit NIe mam siły ani chęci się rozpisywać więc powiem w skrócie co myślę: 1. Porównaj sobie zboczenie z markera jakie zrobił simon a jakie wy tak na oko jest 20 razy większe. Mógł was zabić a jemu dać karniaka. 2.Zacząłeś mówić niewykonalne polecenia zanim w ogóle zdążył coś powiedzieć co mogło go zdekoncentrować (tak nie każdy człowiek potrafi się skupić na wielu rzeczach gdy ktoś coś do niego mówi) 3. ,, Jest sobie mapa Facebook kolega [...] " Nie na temat 4. Niemiłe wyrażenia o nim - przyznałeś się 5.Opcja !mikro jest gdy bardzo duża ilość terrorystów przeszkadza ci w prowadzeniu lub o czymś dyskutują a nie gdy jedna osoba nie daje ci dojść do słowa w dodatku która jest strażnikiem serwera. 6. Wykonuj polecenia w trybie natychmiastowym ale jak prowadzący przestanie je mówić i będzie dłuższa przerwa NIE spowodowana zagłuszaniem go. 7. Kick za niewykonalne polecenia a próbujesz wytłumaczyć się faworyzacją --> szukanie igły w stogu siana aby się obronić Moje zdanie, nic więcej nie dodaje już na ten temat bo nie ma po prostu sensu niech się wypowiedzą inni jak mają coś do dodania. Edytowane 12 Marca 2017 przez ex.! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Guard J E L O N $ jak najbardziej dał bespodstawnego kicka prowadzący narysował na scianie marker prowadzący jeszcze nic nie powiedział a J E L O N $ odrazu zaczą zagłuszać i przeszkadzać w prowadzeniu mowiąc ze polecenia są niewykonale myśle ze gdyby J E L O N $ poczekał i nic nie mówił całej sytuacji by nie było Czas całego zdarzenia zaczyna sie około 17 minuty po stracie mapy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxtin 90 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Więc zaczynajmy: Pierwsze kazałeś nam podążać po twoim markerze tak dokładnie po twoim markerze nie było zakazu zbaczania, chociaż nawet jeżeli osoba zboczyła z markera ukarałeś ją karniakiem SIMON jego nick dokładnie SIMON zboczył z markera i dostał karniaka, więc nie miałeś prawa nas zabić za zboczenie z markeru. Drugie:Kazałeś nam dotrzeć pod marker nie mówiłeś jakim sposobem, chciałem skorzystać z schodów, co do zagłuszania twojej osoby to ostrzegłem cię, że polecenie jest nie wykonalne, lecz dalej kazałeś nam iść pod marker, co było twoim błędem bo nie dało się tego wykonać dałeś nam bezruch i nas zabiłeś za zboczenie z markera, CO DODAM Była tu także faworyzacja bo za wcześniejsze zboczenie z markera gracz został ukarany karniakiem a nie zgonem, co do słów których użyłem po wyrzuceniu cię fakt przesadziłem, jestem w stanie za nie przeprosić lub przyjąć karę nawet jeżeli będzie to wyrzucenie ze stanowiska, poddam się karze dobrowolnie, chociaż zaznaczę fakt jakiego możliwe połowa tutaj wypowiadających nie zna. Jest sobie mapa Facebook kolega ghost wbija na serwer i wymusza na mnie przerzucenie do ct bo on ma mutacje, a kolega z ct nie, dobrze przerzucam kolege ghosta, ten nagle wychodzi z serwera i w pewien sposób utrudnia nam rozgrywkę. Co do osób wypowiadających się tu: Przeanalizujcie demo raz jeszcze, dlaczego jeden dostał karniaka a trzech zostało pozbawionych życia. skończył rysować marker zaczął wydawać nowe polecenia zaczynając od ,,ustawcie się pod markerem" yelon znów zaczął mu przerywać nie dając dojść do słowa przez co سانتياغو nie mógł skończyć poleceń i odwołać zakazu skakania, gracze którzy zostali zabici albo zboczyli z markera albo zaczęli wchodzić na boisko zanim ghost skończył wszystkie swoje polecenia więc to ich błąd że nie poczekali na dalsze instrukcje. Co do tego to: jest opcja !mikro wycisza głos terrorystą, ja tylko chciałem poinformować, że polecenie jest niewykonalne pan GHOST skończył polecenia a przed nimi zabił jedną osobę mieliśmy nakaz podążania za markerem, a zacytuje punkt z regulaminu panie EX. 5.6 Prowadzący ma zakaz wydawania polecenia, które będzie skutkowało gwarantowaną śmiercią bądź więzień nie będzie w stanie go wykonać. Twoje polecenie ustawienia się na markerze było nie wykonalne a tutaj dodam drugi punkt. 3.18 Wszystkie polecenia wykonujemy w trybie natychmiastowym. Co próbował wykonać kolega zabity, który przeskoczył przez boisko i chciał dojść do markera, dziękuje tyle mam do wypowiedzi. Miłej nocy ;) Edit.. 1. Porównaj sobie zboczenie z markera jakie zrobił simon a jakie wy tak na oko jest 20 razy większe. Mógł was zabić a jemu dać karniaka. To właśnie jest drogi ex'ie faworka obicie jednego a drugiego zabicie. Edytowane 15 Marca 2017 przez Yelon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Odrzucam skargę, po 1 inną osobę ukarałeś bo biegła szybciej niż marker, po 2 zabiłeś ich "na siłe" dlaczego? Nie było ZAKAZU ZBACZANIA Z MARKERA tylko mieli po nim podążać, a jak już mamy czepiać się szczegółów padło nowe polecenie "ustawiacie się pod markerem" czyli automatycznie podążanie za nim też się anulowało (nakaz nie do odw) a do tego stali oni na markerze do momentu aż inny CT nie powiedział, że mogą schodami pójść co ich wprowadziło w błąd, nie musiałeś ich zabijać i bez problemu mimo wszystko mogłeś odwołać zakaz skakania, a zasłanianie tutaj zagłuszaniem jest słabe. Myślałam, że On nie dał Ci dojść do słowa, na spokojnie mimo, że bodajże 3-4 krotnie yelon to POWIEDZIAŁ nie krzyczał byłeś w stanie powiedzieć mu "poczekaj/zaraz" i odwołać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi