rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) @dieta [P] Cześć świnko [O] Hejka sarenko [P] Dlaczego jesteś takim grubasem? [O] Próbuję Ci dorównać xD [P] Kogo kochasz najbardziej na świecie i dlaczego to ja? [O] Pij ze mno kompotttt [P] Chcesz z bańki? [O] Jeszcze Ci głowa odpadnie jak się zamachniesz XDD [P] BYCZKU [O] Zabieeeeerz te nogi loszko [P] Jak długi rozbieg bierzesz zanim komuś przywalisz? [O] Chcesz się przekonać? [P] Kiedy w końcu schudniesz? [O] Kiedy będziesz ważyć więcej niż 20kg? [P] Zaczniesz w końcu ćwiczyć a nie tylko wysyłać foty z siłki? [O] Bez hejtu plss [P] Kiedy kolejny vlog kulinarny? [O] Jak mi zaśpiewasz ;x [P] Uspokoisz się czy nie? [O] XDDDD report kata [P] Jak się ma moja śliczna szufladka? [O] Nawet za dobrze :333 [P] Zaśpiewasz mi w końcuuuu? [O] Dobrą masz bajkę x) [P] Czemu wszystkich hejtujesz? [O] Bo mi na to pozwalasz XD [P] Dlaczego jesteś takim chamem najgorszym? [O] I tak to ja lepiej się droczę [P] Dlaczego dla randomów jesteś miły? [O] Bo jestem poważnym człowiekiem xd [P] Jak to jest mieć wiecznie przepity głos? [O] Jak to jest ważyć 20kg? [P] Dlaczego padaka wjeżdża w najgorszych momentach? [O] To przestań mi wysyłać takie rzeczy XDDD [P] Jak masz padakę to bardziej bolą Cię policzki czy brzuch? [O] Policzki chyba grubasie [P] Jak tam kukurydza? [O] Dawno chyba u lekarza nie byłaś XDD [P] Jak to jest być grubasem, który udowodnił, że mężczyźni też zachodzą w ciążę? [O] Jak to jest mieć patyki zamiast rąk? [P] Przestaniesz w końcu żreć w tym maku? [O] Zaczniesz w końcu żreć w tym maku?XDDDD [P] Koloryzowane? [O] Cholera panie Ferdku [P] Ja&Ty???? [O] No to niezła przeprowadzka XD [P] Przestaniesz mnie w końcu kopiować? [O] Zawsze robisz coś po mnie i mówisz, że to ja Cię kopiuję xD [P] Przestaniesz w końcu robić to co ja? [O] To Ty przestaań [P] Które dziecko z MCJ byś zaadoptował? (Oprócz Matiego i Jacka) [O] Tylko #teammati kiełbasko XDD [P] jestemSuper11? [O] HE2537j8 [P] Czemu jesteś taki uparty? [O] I tak kochaszz [P] Wiesz, że to ja droczę się lepiej? [O] I dlatego to Ty się zawsze obrażasz? XD <3 [P] Kochasz????? [O] Nie [P] Ile piw jesteś w stanie wypić w 10 minut? [O] Tyle samo ile kilo ważysz xD [P] Czemu się AŻ tak wkurzasz? [O] Boo mi dajesz do tego powody kasztanie [P] Wiesz, że nie możesz AŻ tak mocno? :[ [O] Wiem :x [P] Chcesz sobie porzucać słuchawkami? [O] Chętnie XD [P] Jak to jest być młodym fat obamą? [O] Suprim here [P] A czy Tyyy lubisz czarnych? XDDD <3 [O] Boisz się ludzi z czarnymi skórami* grubasie XD [P] Lubisz wielorybki? [O] Już Ci to tłumaczyłem XD [P] Jak myślisz, wieloryby mają w sobie więcej tłuszczu czy mięsa? [O] Tłuszczu XDDDD [P] Zjadłbyś takiego wieloryba? [O] Zmieścisz się w nim tak z 10 razy? [P] Skoro wieloRYB, a Ty jesteś rybą to jesteście rodziną???? [O] Ty jesteś rybko [P] Gold inc? [O] XDDDDDDDDDDDD [P] Dlaczego ciągle śpisz i jesz? [O] I grasz* xD [P] Jesteś toksyczny? [O] Wredny i chamski [P] To kiedy Cię rozwalić w tego chińczyka w końcu? [O] Achtung here? XDDD [P] Kropka = skill? [O] Narysowałem już, bez hejtu dobra [P] Dlaczego nie masz mózgu i jesteś gruby? [O] Biorę z Ciebie przykład XD [P] TeraS zadam Ci najlepsze pytanie świata [O] Jak to chyba teras [P] Teras, przygotowany? [O] Terasterasterasteras [P] Jak Cie suszi tooo? [O] To się wody napij bez kappi [P] Dlaczego wyrywasz sunie na kwiatki i się z nich śmiejesz? [O] Wyrwać Cię na kwiatka? [P] Masz świadomość tego, że jesteś chamem????? [O] Jestemmm najlepszy [P] Jak tam bojler? [O] To taka miejscówka na inferno w csgo XDDDD [P] Grzeje motzno jak gragaska? <3 [O] Bez komentarza gnojku [P] Którym bohaterem z najgrubszych w lolu jesteś? [O] Wiesz, że main vayne here [P] Cieszysz się, że zacząłeś grać w lola czy raczej żałujesz? [O] Cieszysz się, że wygrywam Ci wszystkie gry czy żałujesz? [P] Wiesz, że rozwalę Cię w fifę? [O] Dobrą masz bajkę x2 xD [P] Dlaczego love motzno Czelsi? [O] Bo top1 bpl [P] Masz pokestop w mózgu pokemonie? [O] Ty jesteś moim pokestopem XDDDDDDDDDDDD [P] Przestaniesz w końcu w to grać? [O] Już przeszedłem, ezpz [P] Dlaczego fam to mały gej? [O] Masz coś do niego??? [P] Jak Ci się ze mną współpracowało za czasów adminowania na tsie?| [O] Widziałaś o wszystkim co robiłem, ja wiedziałem o wszystkim co Ty robiłaś, wzorowo mala (jaknabocienarenkedach) [P] Kochasz??? [O] Mejbiiiiiiii [P] Nie ziewaj [O] To Ty nie ziewaj wtedy co ja wtf XD [P] Dlaczego piszesz ładniej ode mnie? [O] Bo nie masz mózgu? [P] Umiesz robić kiełbę tak pięknie jak moje dzieci? [O] No to niezłe 3 metry [P] Jesteś wielorybem? [O] XDDDDDD jeden wielorybek wystarczy here [P] Jak myślisz, ile pytań jeszcze Ci zadam? [O] Myślę, że 8 (nie sprawdzałem) [P] Prawda, że moje pytania są piękniejsze od Twoich? [O] Nie? [P] Kiedy przestaniesz wysyłać mi chore rzeczy? [O] Zadam Ci to samo pytanie xD [P] Jesteś głupim grubasem? [O] Pytasz już o to 2 raz gnojku [P] Masz lęk wysokości? [O] Mieszkam na 15 piętrze, nie mam x) [P] Ile par słuchawek rozwaliłeś w swoim życiu? [O] KILKA TYLKO [P] Przestaniesz mnie wyzywać? [O] Jak wygrasz w achtunga [P] W jakim wieku nauczyłeś się jeździć na rowerze? [O] Coś koło 3 lat xD [P] Jesteś grubasem najgorszym? [O] Ty jesteś cdn kłamiesztakjakja @VORDEN [P] siemka! [O] Piąteczka! [P] co tam kolego u Ciebie slychac? [O] Po staremu, dalej zapierdziel xd [P] jak tam furka sie trzyma? [O] Już niedługo pod wiosnę będzie przygotowana :D [P] bylo pierwsze wiosenne czyszczenie? :D [O] Jakoś nigdy nie mam na to czasu, zbyt bardzo mi się nie chce xD [P] grywasz na dr czy nie za bardzo lubisz skakac? [O] Dr tylko bez abh, tak to tylko kz, te z autobh są agrywalne i totalnie unskillowe xD [P] 1.6 czy GO? [O] Mimo, że grywam teraz w 1.6 to zdecydowanie csgo, kładzie 1.6 pod każdym względem [P] w sumie to o wszystko Cie wypytalem na sb a pomyslalem, ze popytam bo o mnie zapomniales :D [O] Noo to był przypadeczek, serio! [P] trzymaj sie porzadny czlowieku! :D [O] Trzymaj się również, do usłyszenia :D @vBengvBrosv [P] hewra czy mobbyn [O] Mabyn [P] masz jeszcze jakichs ciekawych rapierkuf? [O] Pro8l3m zawsze mega props, katuję mocno [P] halkooo, dzwoni twoja dupa po...? [O] Jebanko XDDDDDDDD [P] kto twoim zdaniem najlepiej produkuje bity nie liczac essex'a bo ten zjada :v [O] Steez i Młynar, zdecydowanie topka w polsce (tego drugiego nawet znam xD) [P] czemu nie wiem jak wygladasz? jakis wyjatek na forum. [O] Tylko nieliczni wiedzą xD zobaczysz snapa ziomix [P] czemu jestes wybrykiem natury? [O] Czemu jesteś frajerem najgorszym? XD [P] pa jak ten bicik wgl wchodzi :v czarna magia czy biala magia? [O] Czarna motzno [P] masz mnie wgl na snapczacie? :v [O] Dodam Cię jak naprawię telefon xD [P] bang bros czy team skeet? [O] VHS mordeczka <3 Kocham też XD <3 @Bezimienny. [P] Cześć! [O] Elko! [P] jak tam? [O] Po staremu, nie mam na nic czasu xD [P] co robisz w życiu? [O] Głównie to zmieniam czas w kwit XD [P] czym się interesujesz? [O] Wszystkim po trochu, raczej nie mam monotematycznych zainteresowań. Dzięki temu np jestem w stanie przeprowadzić sensowną rozmowę na praktycznie każdy temat [P] lubisz mleko jak tak to czemu? [O] Nie lubię xd [P] o której zazwyczaj wstajesz? [O] Jak pracuję to 6-7, jak nie pracuję to 10-15 XDD [P] lubisz Marinę, jak tak to za co? [O] Uwielbiammm, jesteśmy nk [P] lubisz czytać książki, jak tak to jakie? [O] Lubię czytać, ale jak wyżej, o wszystkim [P] lubisz odpowiadać w q&a? [O] To nudne :x [P] lubisz grzebać przy samochodach? [O] Nawet bardzo, nie raz mi się zdarzało siedzieć całe dnie przy nich :D [P] jaki rodzaj filmów lubisz? [O] Zależy z kim oglądam xD [P] lubisz placki, jak tak to z czym? [O] Lubię xD Najlepiej z czymś dobrym ;x [P] troszkę się przynajmniej dowiem xD [O] Enjoy! [P] Cześć :D [O] Siemanko x) @Marina. [P] Cześć grubciu [O] Elko grubasie [P] Jak życie? [O] Bajeczka, powoli wracam do formy xD [P] Wszystko w porządeczku? [O] Już elegancko [P] Tałern? [O] Łaka maka fą? [P] Kiedy znajdziesz czas na tałern? [O] A kiedy ze mną w to zagrasz? [P] Jesteś głupi? [O] Jesteś głupia? [P] Wiesz, że wbijam do wawy? [O] Wiesz, że mi piwko i chinola stawiasz? XD [P] co ty na to [O] Ja na to jak na latooo [P] ja na to jak na lato [O] Nie kopiuj mnie dobra XDDDDD <3 [P] nie będę cie już męczyć [O] [P] buziaczki nk :***** [O] buziole nkkk :***** Dzięki za nominację mała (wcalesięjejniespodziewałemkappa) Nominuję tego sławnego gejucha fama (@vBengvBrosv) i to wcale nie żarcik kosmonaucik! Edytowane 19 Marca 2017 przez rewoX* 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 11 minut temu, rewoX* napisał: [O] Uwielbiammm, jesteśmy nk kocham nk <333 11 minut temu, rewoX* napisał: [O] Wiesz, że mi piwko i chinola stawiasz? XD nie ma problemixu! jeju kc nk, gramy w tałern niedługo, odpowiedzi kozaczek ;* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 28 minut temu, rewoX* napisał: Ukryj zawartość [P] Przestaniesz mnie wyzywać? [O] Jak wygrasz w achtunga ^No to mam przekichane XDDDDDDDDD I odpowiedzi (nie wszystkie) kocham mocno! Buzioli milion, świnko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Super odpowiedzi, troszkę się dowiedziałem :D Ale nadal nw z czym placki lubisz :/ xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 szanuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Jak Ty mój najlepszy ziomek odpowiedzi na kozaku btw Problemu tezzz sluchamm duzooooo bo ziomeczki to soo :3 dziekuje za nominacjene kc kc <3 Edytowane 20 Marca 2017 przez vBengvBrosv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi