Arow 198 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witajcie. Dziś wpadłem na taki pomysł by pokazać swoje stanowisko gry... Nie wiem czy takim temat był, wiec jeżeli dubluje temat proszę o usuniecie. Oto moje stanowisko. Głośniki mają przyjść po jutrzę nowiutkie bo tę mają z 9 lat :P. Torba już na wakacje przygotowana :D. Jakość troche klockowata ale to wina kamerki internetowej. Czekam na wasze stanowisko. Oraz zachecam do dyskusji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperitta 50 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 I tak wszystko do wymiany ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Nic wielkiego, ale mi to wystarcza. p.s piesek nazywa się Poro, bo nie mam poro, więc jest to alternatywa dla poro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi