Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Tym razem nominowany został @Discus Czas na zadawanie pytań - 5 dni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 [P] Dlaczego ciebie najpierw nominują a potem mają ciebie w dupie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 1. Jak tam na DD2? 2. Bycie strażakiem to ciężka fucha? 3. Bycie opiekunem to dla Ciebie obowiązek czy przyjemność? 4. Wieczorkiem piwko do meczyku czy wódeczka ze znajomymi? 5. Jesteś za legalizacją? 6. Co sądzisz o fidget spinner'ach? 7. Kogo nominujesz? 8. Dlaczego? 9. 10 pytań wystarczy? 10. Jeśli miałbyś wybrać życie samotne ale dostatnie lub życie w biedzie ale z ukochaną osobą to co byś wybrał? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 [P] Kiedy degradacje? ;p [P] Jakie są najlepsze składniki na pizzę? [P] Dlaczego DD2? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 [P] Hejka [P] Jak tam życie w wielkim świecie? [P] A jak zdrówko? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Jest moze taka osoba na forum za którą nie przepadasz? [P] Jak tam opieka nad najlepszym serwerem? [P] To prawda że PIEROGI RUSKIE są najlepsze? [P] A naleśniki lubisz? [P] Kurde, nie wiem o co pytać lol [P] Trzymaj sie stary dziadku [P] Bajo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 [P] Siema [P] Jak tam życie? [P] Grasz w coś poza cs? [P] Czy opiekowanie się dd2 jest ciężkie? [P] Dobra to tyle trzymaj sie! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 O kurde... lipa że wcześniej nie widziałem tematu :/ [P] Elo strażak [P] Ty strażak na pełen etat? Czy ochotnik? [P] Płacą Ci za to? [P]Da się z tego wyżyć ? [P] Co lubisz robić po robocie? [P] Browar/VODKA czy Ganja? [P] Wszyscy w domu zdrowi? [P] A ty jak się masz? [P] Od kiedy ty grasz na DD2? Bo jak składałeś podanie na Opiekuna to 1 raz widziałem ten Nick [P] Spoko morda z ciebie ;D [P] Wiesz że na DD2 jesteś największym botem? [P] Ale i tak na Elite byś padł na chmurke [P] Walić Baldurie dawaj na Xanthie [P] Uwierz mi jest co robić po robocie ;] [P] Nawet nie wiem jak masz na imię, więc jak masz na imię? [P] Bo ja jestem Patryk, Miło Mi [P] Ogarniasz jako opiekun? [P] Planujesz napisać jakąś rezygnacje? [P] Widzisz się w takiej randze jak UBT czy Modek? [P] WIadomo mało czasu przez robotę, ale jakby się ogarnęło troszke? [P] Posiadasz jakieś zwierzątko? (Miłosz się nie liczy) [P] Dobra kończe bo brak pytań do ciebie [P] Z fartem mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi