veqqqqqq 122 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: vEq.! 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracze. 3. Nick oskarżonego: Zoodiac i Maciuś 4. Steam_ID oskarżonego: Maciuś-STEAM_1:0:209154991 Zoodiac-STEAM_1:1:90146586 5. Data i godzina zdarzenia: 13:45-13:53 coś koło tego. 6. Mapa: jb_cavern_v1b 7. Opis sytuacji: 1 sytuacja Zoodiac najprawdopodobniej ma wh teammatowe, ponieważ byłem w secrecie gdzie mnie kompletnie nie było widać a on mi dał 2 głowy nawet nie iwiem skąd (chyba było to nawet przez sciane). Druga sytuacja Maciuś zrobił mass fk ponieważ prowadzący zginął i była pozycja buntu, gdy nie odwołał pozycji buntu dał nowe polecenia kiedy ktoś nie wykonywał poleceń które dał gdy nie odwołał pozycji buntu zabijał robiąc przy tym mass fk. Trzecia sytuacja Maciuś przeszedł na zabawe do tt po tym jak zrobił mass fk (najprawdopodobniej miał już wywalone na to wszystko to co się stało). 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Demo http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_cavern_v1b-1501758840-1501761600.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: 1 sytuacja 6:4 dla tt. Druga sytuacja 7:4 dla tt. Trzecia sytuacja początek 8:4. Hiroto te znaczniki działają jak to wh tylko nie masz pokazane hp i jaką ma broń (można to wyłączyć/włączyć w ustawieniach gry). Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez mr_lump Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eon 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nazwa skargi to skarga-Zoodiac ale w Nickach oskarżonych dałeś jeszcze Maciusia XD. Co do tych sytuacji to się nie wypowiem bo mnie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Słuchaj, może ma te wh ale tez są takie znaczniki nad terrorystami i widać przez nie które sciany bez tego wh na teamatow. Co do skargi to Zoodiaca trzeba sprawdzić. Do maciuśa sie nie wypowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Batzon Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Czy ma wh no nwm nie mi to oceniać oglądałem demko i jak dla mnie nic nie ma Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez Batzon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Gracz Maciuś za nieznajomość regulaminu otrzymuje bana na CT Natomiast co do gracza Zoodiac jest niewystarczająca ilość dowodów, aby karać go za wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi