Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) @Discus zginiesz za tą nominację :(. Lecimy: @Nemo. [P] Cześć [O] Hejo [P] Co tam? [O] Wszystko w jak najlepszym porządeczku! [P] Jak tam grafka idzie? XD [O] Coś tam idzie [P] Jakie plany na życie? XD [O] Przeżyć do końca miesiąca [P] Pograsz ze mną w majnkrafta? xddd [O] Boże, tylko nie ta gra [P] W jakie giery ogólnie grasz? [O] CS XD O! Candy crush na telefonie [P] Kręci się jakiś pan obok Ciebie? XD [O] Jeden jedyny, który ma znaczenie siedzi obok mnie - pies XD [P] Pa [O] Buziaczki @no to fajnie [P] Ile wypijesz na czczo pijaku? [O] Aktualnie, moje predyspozycje do picia niestety zmalały, ale kiedyś to sama nie wiem. Coś tam na pewno [P] Czemu tyle pijesz pijaku? [O] Już nie. Abstynent na maxa [P] Czemu jesteś pijak, pijaku? xd [O] NO NIE JESTEM! [P] Który z alkoholi, to Twój pijaku? [O] Jedna i jedyna wódeczka XD [P] Co to tam była za miseczka, b75 pijaku? [O] Zmalały trochę #fit @SHOKE [P] Witam łanie [O] Witam Jelenia [P] Gdzieś ty była tyle czasu [O] Wieczne zakuwanie do sesji i praca #standardzik [P] Co i tak nie zmienia faktu że posiadasz klucz do zamykania tabeli na dd2 [O] UUU ktoś tu zazdrości... [P] Właśnie, czemu tak kaleczysz gre? [O] Słyszałeś o tym, że kłamanie jest złe?! [P] Zaakceptujesz w końcu mnie na snapie? [O] Nie akceptuje jak kogoś nie znam. Jaki masz nick? [P] Palisz fajki? [O] Sporadycznie, na imprezach więcej [P] Masz super najki? [O] Tylko reebok [P] I Flow jakbyś była z jamajki? [O] FLOW mam zawsze [P] Jakieś plany na tą sieć? Inna ranga czy coś? [O] Nie mam pojęcia. Chyba zostanie przy grafiku, do niczego innego chyba się nie nadaje [P] Żegnam i Pozdrawiam [O] Buziaczki @eqk [P] Haj [O] Hejka [P] Łozap? [O] Jak zawsze [P] Arka gdynia [O] KŚ. Nie napisze tego. Zostaw moją Areczke [P] Kiedy wbijesz na dra? [O] Ja tam nie ogarniam tego XD [P] Nauczysz mnie takie pikne prace robić? [O] Jak mnie nauczysz robić piękne prace to jasne [P] Znalazłaś sobie jakiegoś przystojnego kawalera? ( ͡° ͜ʖ ͡°) [O] Nie jestem od znajdowania sobie kawalera, on mnie musi znaleźć [P] Co studiujesz? [O] Bezpieczeństwo Wewnętrzne, typie [P] Dlaczego jest to kulturoznawstwo? [O] Lubie znać kulturę [P] Kiedy zapytaj beczke? [O] Jak mi odpowie [P] Jestem słaby i nie mam pomysłów na pytania. [O] Nie mogę się nie zgodzić [P] PAPAPPAPAPAPAPAPAP [O] Buziaczki @ElPabloDeLaBori [P] Czesc [O] Hejka [P] Jak tam życie leci? [O] Stara bida [P] Jakieś hobby masz? [O] Hmm... Sprzedawanie popcornu? XDDD Aktualnie czytam mnóstwo książek, kiedyś x czas temu jeździłam konno, uwielbiam gotować, śmieszkować XD. O. Moje największe hobby: śmieszkowanie [P] Interesujesz się sportem? [O] Poniekąd. Rowery i te sprawy dla mnie [P] Lubisz se popić? [O] Tylko jak jest okazja [P] Grasz w coś poza cs? [O] Nie [P] Ile zajmuje ci robienie robienie jednej pracy tak około? [O] Hmmm. Wszystko zależy czy mam ogólny pomysł na pracę. Czasem jest to 5min, a czasem siedzę i się patrzę w sufit i próbuje coś wymyślić z 20 min. Trudno określić. [P] A mosz tam ciepło? [O] Dzisiaj to pizdzi złem. Masakra [P] To trzymaj się narazie . [O] Buziaczki @Sasquatch @[P] Hejcia Weroniczko ^-^ [O] Witam witam [P] Jak zdrówko ? [O] Bywało lepiej, ale żyje [P] Mam nadzieję że Ciebie przynajmniej nie uraziłem :c bo Wercia płatnego morderce pewnie już nasłała ? [O] Nie martw się, ja wysłałam dwóch [P] Dziękuję za avatarka ! [O] No problemo stary [P] Lubisz spędzać czas z Rodziną ? [O] Oczywiście, że tak. Dopiero co od nich wróciłam. Najbardziej i tak uwielbiam marudzić na mojego brata XD [P] Co o mnie sądzisz Kobieto ? [O] Jesteś Oki Sasik. Jako tako mało mieliśmy styczność, ale jakoś mi nie podpadłeś, więc nie masz żadnego minusa jeszcze. Uwazaj [P] Jest ktoś na tej sieci za kim nie przepadasz ? [O] Nie, nie sądzę. Możliwe, że ktoś mi podpadł albo mnie wkurza cały czas, ale nie bd tutaj tego pisać. Niepotrzebne wywoływanie spin nie leży w moim interesie. Jestem na to za stara xd [P] Ulubione potrawy ? Polskie/Zagraniczne ? [O] Szczerze? Sama nie wiem. Na to na co mam ochotę to jem. Nie mam jakoś ulubionej potrawy [P] Aktualnie słuchasz jakiej muzyki ? ; ) [O] Aktualnie? Proszę -> LINK [P] Nie męczę już, papa ; ) @Wercia. [P] No hejka [O] Hejo hejo [P] Jak tam? [O] Kręcę się tu i tam [P] A jak zdrówko? [O] Nie jest najgorzej [P] Jak życie w tym wielkim świecie? [O] Gdynia taka ogromna. Tak szczerze? Najlepiej na świecie tutaj jest [P] Co o mnie sądzisz? [O] Jesteś w porządeczku [P] Zmieniłabyś coś w sobie?Dlaczego i Co? [O] A czego nie? Najbardziej nienawidzę swojego lenistwa rano, gdzie wieczorem robię 400 rzeczy na raz. Co jeszcze? Niektóre rzeczy w swoim wyglądzie. Może też, że czasem jestem za bardzo szczera i mowie komuś prawdę prosto w twarz. Najczęściej jak jestem zła XD [P] Kiedy idziemy na te piwerko? [O] OJ stara ja soczek Ty piwko [P] Albo Coś więcej [O] KURDE teraz to kuszące sie robi [P] Wiesz że przez Ciebie wpadłam w kompleksy graficzne? [O] ALE DLACZEGO KURDE [P] TWOJA WINA STARA KURDE BELE >.< [O] NIE BIJ [P] Dlaczego tak lamisz na tym najlepszym dd2? [O] Ktoś musi nie? Biedny Gracz CSC nie bd zamykał przecież cały czas ? [P] Tylko tabele zamykasz lel [O] Najlepiej na dole [P] Nauczysz mnie robić takie idealne pracę? [O] One nie są idealne [P] Jak tam studia? [O] Stara bida. Licencjat trzeba pisać :/ [P] Jakiś kawaler na oku jest? [O] Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie [P] A Jak praca w Heliosie? XDD [O] Najlepsi ludzie na świecie [P] Tyyy Weronika to najlepsze imię nie? [O] Daje 20/10 [P] Kończę kochana c: [O] [P] Trzymaj się! [O] [P] Papatki [O] Buziaczki @16120182511. [P] Jak tam moje bilety, wciąż aktualne :D? [O] Już Wam powiedziałam, że żywcem mi ich nie zabierzecie [P] Dlaczego jesteś taka wredną zołzą wobec mojej osoby? [O] Ja jestem zawsze wredna, ZAWSZE [P] Kiedy jakieś piwo pijemy? ^^ [O] Nie pije [P] Jak spędzasz wolny czas? [O] Hmm. Jak mam jakiś (hehe pierniczone studia) to wychodzę głównie ze znajomymi, czytam książki, imprezy itp [P] Co zamierzasz robić po studiach? [O] Iść do pracy, wiadomka [P] Czujesz się spełniona? [O] Sama nie wiem. Chyba jeszcze za wcześnie na takie pytanie [P] Jakie masz marzenia? [O] Aktualnie? Napisać ten cholerny licencjat i mieć go z głowy [P] Club czy domówka? [O] Zawsze i wszędzie domówka [P] Najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś? [O] W życiu tego nie napiszę, bo było tego za dużo XD [P] Czy przerażasz sama siebie? [O] W życiu trzeba się czasem czegoś bać, nie? [P] Kto najbardziej płakałby na Twoim pogrzebie? [O] Nie mam pojęcia. Mama? Magda(tagłupiapicza)? Nie mam pojęcia. Możliwe, że nikt by nie płakał [P] Czy szczerość zawsze ma sens? [O] Zawsze. Bez szczerości nie można rozwinąć żadnej znajomości w nawet najmniejszym stopniu. Budowanie czegoś na kłamstwie nigdy nie będzie prawdziwe [P] Co sprawia że się denerwujesz i jak sobie z tym radzisz? [O] Nie wiem co sprawia, to są naprawdę czasem małe rzeczy. Czasem od rana jestem zła i lepiej do mnie nie podchodzić, czasem w pracy denerwuje mnie głupota ludzi, to samo na uczelni. [P] Często płaczesz? [O] Ja płakałam na "Szkole" co leci w tv. Sam sobie odpowiedź XD [P] Zaobserwowałaś u siebie inteligencję emocjonalną? xDD [O] Zawsze i wszędzie [P] Jaki typ osobowości reprezentujesz sobą? [O] Serio musze w wikipedie wejść? NIE WIEM. UWaga -> Typ osobowości: władczy - Zaburzenia osobowości: sadystyczne [P] Po kim odziedziczyłaś temperament? [O] Jestem czysta Mami [P] Charakter czy wygląd? [O] Zależy jak leży. Głównie charakter, ale bądźmy szczerze pierwsze co widzisz to wygląd [P] Co sądzisz o mnie ? [O] Jesteś głupi itp. Nic miłego nie dostaniesz. W ŻYCIU [P] Istnieje coś takiego jak reinkarnacja? [O] Bardzo możliwe. NIe wiem [P] Jest godzina 2 w nocy, stoję pod Twoim blokiem i śpiewam serenadę xD. Jak reagujesz? [O] Dzwonie na policje i mówię " Weźcie tego debila na dołek" [P] Jesteś atencjuszką? [O] Zawsze i wszędzie muszę byc w centrum uwagi. Co Ty? NIE WIDAC? @xKardzio [P] Hej [O] Elo Stary [P] Co tam? [O] Dobrze, kurde [P] Jak u szczurka? [O] Gruby? Leży obok mnie [P] Jak wakacje? [O] Niech się już skończą. Nie mam gdzie sie podziać xd [P] Ile tam dzieci na placu zabaw? [O] Dużo. Zabić [P] Jaką wiatrówkę kupujesz? [O] Z jak największą ilością naboi. Nigdy się nie wywiną [P] Co powiesz ciekawego? [O] Jesteś bobem [P] Kiedy startujesz na moderatora na forum? [O] A nadaje się? [P] Jeśli miałabyś wybrać najlepszą osobę na forum to dlaczego byłbym to ja? [O] Bo Ty [P] Co sądzisz o Patriku? [O] Jest głupi [P] Czemu on cie kocha? [O] Nie dziwie się mu. Ja siebie też kocham [P] Kiedy wjazd do ciebie mamy zrobić? [O] Najlepiej, wiesz kiedy? NIGDY XD [P] Jakie miałaś śmieszne sytuacje w Heliosie? #jMK [O] Naprawdę muszę? Najczęściej to są żarciki typu " z lodem dla pana pepsi?" " no jak Pani już musi" *puszczaoczko* TAKIE ŚMIESZNE. Kiedyś nawet jakiś facet mnie po włosach macał i mówił, że są piękne. Dla Was śmieszne, ja płakałam w duchu XD [P] Jaki ulubiony film? [O] Nie mam jakos ulubionego filmu. Ostatnio oglądałam "Split" i byl fajny. #polecam [P] Dlaczego ten? [O] Bo jest o psycholu takim jak Ty [P] Co powiesz ciekawego? [O] Nie powtarzaj sie [P] Czemu Beata jeździ na odkurzaczu? [O] Dla Ciebie Pani Beata [P] Co lubisz do jedzenia? [O] To na co mam ochotę xD [P] Czy jesz pizzę? [O] Jem [P] Jeśli tak to jaka jest twoja ulubiona? [O] Uwaga dostanę hejta? Z ANANASEM [P] Co jest tam u ciebie ciekawego do zwiedzania? [O] Jedziesz sobie na Skwer Kościuszki i masz słuchaj: *WERBLE* morze. [P] Jak znalazłaś się na classicu? [O] Przez DD2 [P] Co byś tu zmieniła? [O] Admina TS3 takiego jednego [P] Kogo darzysz szacunkiem tutaj i za co? [O] Szacunek hmm. Nie wiem czy kogokolwiek. W sensie to jest internet dla mnie to są za ważne rzeczy, żeby tutaj o nich mówić xD. Owszem niektóre osoby lubię bardziej niektóre mniej, ale jednak z tym szacunkiem to hmm jednak to jest coś na co naprawdę zasługuje się po bardzo długim czasie. [P] Kto jest największym trollem? [O] Hmmmm Ty? [P] Grasz lub grałaś w jakieś gry inne niż cs? [O] NIO [P] Jeśli tak to jakie? [O] CANDY CRUSH XD [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Nie mam ulubionego aktualnie. Pewnie różowy #girlly [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Hmm pojadę zespołami/artystami : Imagine Dragons, Linkin Park, One Republic, Bastille, NF, James Blunt, Arctic Monkey, Kodaline, The Script, Coldplay, Passanger Nie wiem co jeszcze XD [P] Jaka jest twoja ulubiona pora roku? [O] Lato [P] Jesteś wierząca? [O] Owszem, ale niepraktykująca. Nie trawie kościoła jako instytucji [P] Czy to prawda, że zamierzasz wybrać się do zakonu? [O] No, a nie? Z tacy wyżyje przecież [P] Czy masz jakiegoś mężczyznę? [O] Ciebie [P] Gdzie podziałaś @Krypton? [O] A nie wiem [P] Lubisz sprzątać? [O] O dziwo? Lubie XD, ale nienawidzę myć naczyń [P] Jakie dyscypliny sportowe lubisz? [O] Szybkie ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] A które uprawiasz? [O] Domyśl się. Nie no żartuje XDDD [P] W jakich trunkach gustujesz? [O] Poniżej 40% nie tykam. Nie no wódka, wino [P] W jakiej sieci posiadasz telefon? [O] Orange [P] I jaki wgl masz ten telefon? [O] Huawei P9 Lite [P] Dużo z niego korzystasz? [O] Cały czas na nim nolifie [P] Co masz za laptopa? [O] A juj wie. Lenovo jakiś XD [P] Jakie zwierzaczki lubisz? [O] Psy, koty, konie (bez podtekstów XD) [P] Czemu wolisz mieć szczura zamiast psa? [O] TO NIE JEST SZCZUR. Masz wjazd na chate za to [P] Kiedy dzieci? [O] Jak będzie pora [P] Ile ich będzie? [O] Max 2 [P] Z kim? [O] Z Tobą [P] Lubisz pływać? [O] Lubie, polecam [P] Lubisz chodzić na grzyby? [O] Nie [P] Lepiej za ciepło, czy za gorąco? [O] Lepiej za zimno [P] Czy byłaś kiedyś za granicą? [O] Nio [P] Jeśli tak to gdzie? [O] Szkocja, polecam super depresyjny kraj. Tylko popełnić samobójstwo [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam brata [P] Jakie masz hobby? [O] Śmieszkowanie! [P] Ile kiedyś max byłaś przy komputerze? [O] Nie wiem, nie licze XD [P] Lubisz gotować? [O] Lubie [P] Jeśli tak to co? [O] Wszystko. Zawsze próbuje miliona rzeczy na raz XD [P] Jakie jest twoje najlepsze wspomnienie z DZIECIŃSTWA? [O] Jak mama wpięła mi ze 100 spinek na głowie jak miałam z 4 lata? [P] A jakie najśmieszniejsze? [O] Dokończenie tej wyżej - do prawie roku nie miałam włosów na głowie i moja mama sie tak sie cieszyła, że juz cos mam to mi pospinała całe XD. Mam fotke XD [P] Czy miałaś kiedyś problemy z prawem? [O] Nie. Jestem za grzeczna na to [P] Co to dokładnie było, bo było na 100% [O] NIC NIE BYŁO [P] Jaką miałaś średnią w podstawówce? [O] Kujon 5.0 [P] Jaką w gimnazjum? [O] Z 4.0? XD [P] A jaką w LO? [O] z 4,5? XD [P] Jaki był twój ulubiony przedmiot? [O] Angielski i biologia of course [P] A jaki znienawidzony? [O] NIEMIECKI [P] Co miałaś z zachowania? [O] Wzorowe całe życie [P] Czy miałaś jakichś nielubianych nauczycieli? [O] Szczerze? Nie za bardzo. Wszystkich zawsze lubiłam [P] Jak wspominasz swoje lata szkolne? [O] Najlepiej na świecie [P] Czemu podrywałaś wuefistów? [O] Młoda byłam i dalej to robie Dziękuje ślicznie wszystkim za pytania. Nominuje boba @xKardzio Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Weronikaa 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurde, dlaczego każdemu te spoilery nie wychodzą? O.o Odpowiedzi fajniutkie Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Wercia. Dobra, widzę ze jednak ogarnęłaś je, GG XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 ach przeżyje od Ciebie to nawet kopniaka chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Spoko odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Szkoda, że SEMI nie dodał pytań :/ XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) snap - vittus1 xD I nie zazdroszczę klucza do zamykania tabeli ;} Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez SHOKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja nie chcę dzieci omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 To jak Kardzio nie chce to nie będę podzielać jego zdania. Jak coś to ten... dzięki za odpowiedzi! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Coooooooooo @xKardzio xDDDDDDDDDDDD, to nie miłość to zauroczenie. Hahah @Weronikaa pożałujesz kiedyś tych wszystkich obelg, powieszę się i będziesz wyła na moim pogrzebie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Fajne odpowiedzi, ale i tak jesteś słaba. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi