16120182511. 287 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzięki sąsiad za nominację. Lecim. @Mercus** [P] Skąd pomysł na taki nick? [O] Te "cyferki" to numerologia liter i oznaczają moje imię- Patryk. A dlaczego taki nick? Nie wiem. Sąsiad @xKardzio [P] Przedstawisz sie? [O] Taki tam sobie Patryk. ;p [P] Powiedz ile masz lat? [O] Podobno mam 27 lat. [P] Gdzie mieszkasz? [O] Mała miejscowość w zachodniopomorskim. [P] Czy jesteś żonaty? [O] Nie. [P] Dlaczego nie? [O] Takie życie. [P] Co robiłeś przed odpawiadaniem na pytania? [O] Wkurwiałem karakana. [P] Co robisz w wolnym czasie? [O] Ostatnio głównie leniuchuje, jakoś nie mam ochoty na jakieś imprezy itp. (wiecie dlaczego xD) [P] Jakie jest twoje hobby? [O] Denerwowanie ludzi i całkiem dobrze mi to wychodzi. [P] A czego nienawidzisz? [O] Kłamstwa. [P] Jakie jest twoje ulubione danie? [O] Młode piersi na surowo. hehe [P] A jakie znienawidzone? [O] Jestem wszystkożerny, jak świnia. xD [P] Jakie masz pseudonimy? [O] Szczurek po starszym bracie. [P] Opowiedz coś śmiesznego co ci się przydarzyło w życiu [O] Śpiewałem pod wpływem alko w Hyde Parku na projekcie plaża. Także można powiedzieć, ze jestem niespełnioną gwiazdą TVN'u. ^^ [P] Jeszcze jedno [O] Kąpiel w fontannie. [P] I ostatnie [O] Poznałem Ciebie i Weronikę... Ale beka hahah [P] Co jest tam ciekawego w twoim mieście? [O] Deptak z parasolami, sztuczna plaża? [P] Czy są jakieś fajne panienki? [O] Oj.. są, są. =D [P] Sprzedają tam dobre kebaby? [O] Średnie. [P] O, kiedy razem lecimy na kebaba proszę pana? [O] Jak oddasz mi kasę. [P] Czemu Werka to obmacanadupa? [O] Ciągle maca się po tyłku. [P] Kiedy robimy jej wjazd na chatę? [O] Nie ode mnie to zależy. =D [P] Co robiłeś w te wakacje? [O] Nie mam wakacji. [P] Jak tam twoja siostra? [O] Czekaj spr czy żyje. [P] Dobra z niej kucharka? [O] Lepsza od Twojej sis. Hehe [P] Ile masz kotów? [O] To sa koty mojej siostry dzbanie. [P] Jak się wabią? [O] Weronika, Kardzio i Patryk. [P] Ile mają lat? [O] Nie wiem. [P] Co lubią jeść? [O] Pizze [P] Jakie sporty uprawiasz? [O] Od czasu do czasu pogram w piłkę, pomacham jakimiś ciężarami, nic szczególnego. ;p [P] Opowiedz o tych zawodach w pimponka [O] O tych? Bylem z 3-4 razy na zawodach, najwyższe miejsce zająłem na Ogólnopolskim Turnieju Młodzieży w Chojnicach w deblu i było to III miejsce. ;p [P] I jakichś innych [O] Liczne turnieje piłki nożnej ekip 6-cio osobowych. Najbardziej zapamiętany? Wykruszyła nam się ekipa i musieliśmy grac w 5 cały turniej, ale cóż.. wygraliśmy. =D [P] Jaką średnią miałeś w podstawówce oraz jakie zachowanie? [O] Uczyłem się całkiem dobrze, a średnia wahała się przeważnie od 4,0 do 4,5. Jeżeli chodzi o zachowanie, to tez nie było zastrzeżeń. [P] Jaki był twój ulubiony przedmiot? [O] Matematyka [P] A jaki znienawidzony? [O] Muzyka xD [P] Tak samo z nauczycielami [O] Ela, postrach dróg. Pojechała na rondzie w lewo. xD [P] Czy często chodziłeś na dywanik do dyrektora? XD [O] Nie chodziłem. [P] Jakie przypały miałeś za małolata? [O] Nie miałem przypałów, bylem grzecznym dzieckiem. [P] Czemu jesteś starym dziadkiem? [O] Procesu starzenia nie zatrzymasz. [P] Kiedy będziesz wujkiem? [O] Nie tak szybko. [P] Pilnujesz siostry? [O] Yep, takze uwazaj. [P] A drugiej też? [O] Czytaj wyżej. [P] Kiedy wjeżdżasz do mnie do miasta? [O] To Ty w mieście mieszkasz? o.O [P] jaki masz komputer? [O] Czarny [P] Twoje ulubione gry? [O] Nie ma takich. [P] W co przegrałeś najwięcej? [O] CS, CS i jeszcze raz CS. Ogółem Steam + NS ponad 10 k godzin. [P] A oprócz cs? [O] Emporea [P] Ile +/- wydałeś na gry? [O] Nie wiem, za darmo je dostaje. ^^ [P] Od kiedy masz konto na steam? [O] To na którym najwięcej siedzę to chyba od 4 lat? [P] Kogo lubisz z forum? [O] Ciebie, Were, Marine, xD, panią na K., dietę [P] Czy na innych plażach możesz wyporzyczać sprzęt? [O] Mogę [P] Czy pływałeś kiedyś w pontonie? [O] Tak i nie polecam. [P] Chciałbyś być ratownikiem na takiej Gęsiej? [O] Jasne, ze tak [P] Np. taka Werka by się topiła od obciążenia pod tapetą to co zrobiłbyś w takim momencie? [O] Udawałbym, ze nie widzę. [P] Czemu byś jej nie pomógł? [O] Jest mała, wredna zołzą. [P] Na co umiesz skakać? (np. główka, trzy salta w prawo, jakaś nazwa i jej wyjaśnienie :D) [O] Na deskę, chyba nie muszę tłumaczyć. xD [P] Czy pływałeś w te wakacje? [O] Nie wiem. [P] Kiedy jedziemy razem nad jezioro? [O] Nie wiem. [P] Jakie serwery w cs preferujesz? [O] Arenki i klasyczne FFA z małą ilością slotów. ;p [P] Jakimi lubiłeś się zajmować? [O] Hmmm, serwerem bazującym na StealthMod'zie ;p [P] Był to dla ciebie bardziej obowiązek czy przyjemność? [O] Po 8-10 h pracy grzebania w plikach itp nie nazwę przyjemnością. [P] Iloma serwerami się zajmowałeś? [O] Nie wiem, sporo ich było. Ekhm i ta mała szuja... @Weronikaa [P] Co tam? [O] O kurde, nie spodziewałem się tego pytania po Tobie. Jakoś tam leci powoli do przodu. ;p [P] Czemu jesteś głupi? [O] Ktoś Tobie musi dotrzymywać towarzystwa. ;* [P] Co o mnie sądzisz? [O] Mała, wredna istota o pięknych oczach. xD [P] Kardzio to bob? [O] Mozliwe, nie wiem. [P] Kogo lubisz na sieci? [O] Kopiuj wklej odp dla Kardzie. ;p Ciebie, Kardzia, Marine, xD, Katarine, diete i jeszcze parę mniej znanych osób. ^^ [P] Kogo nie lubisz na sieci? [O] Znajdzie się parę takich osób, głownie są to pozerzy i atencjusze. [P] Jaki typ człowieka Cie denerwuje? [O] Nie lubie pozerow i zaklamanych szlaufow. [P] Jakim typem człowieka jesteś? [O] Nie lubię o sobie pisać... sporo wiesz o mnie, wiesz jaki jestem. [P] Kardzio to bob x2? [O] Tak, teraz juz to wiem. [P] Go czy 1.6? [O] GO, ale już nie mam siły do tej gry. [P] Ts czy cs? [O] TS [P] Kurnik czy cs? [O] Hmm na kurniku tez bywa ciekawie. [P] Bycie botem czy bycie botem? [O] Jestem zwycięzca. Nominuje @leilo Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez 16120182511. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzięki za odp bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi