deusik 69 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) 1. Twój Nick: baranek 2. Kto zawinił? (admin/gracz): guard 3. Nick oskarżonego: Arashi Akina 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:158201337 5. Data i godzina zdarzenia: Około północy 6. Mapa: jb_mountaincraft_V5 7. Opis sytuacji: To tak . Dostalem bana za podpowiadanie na chowanym . Moim zdaniem jest to ban za nic . Gadalem z polarem na ts i on specjalnie wyszedl na chownaym oraz mowil nawet na serwie ze wychodzi na czas zaabawy z ts. Druga sytuacja Arashi się odrodził co jest moim zdaniem nadużywaniem guarda . Mowił że polar pierwszy do niego strzel a sam chcail go zabic w plecy . 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_mountaincraft_v5-1503523260-1503525840.zip 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 2:2 Edit 1 Rudi jak patrzysz wczeniej ze jestemy razem na ts to jak mowi ze wyszedl to juz nie mozecie sprawdzic. Po drugi ta sytuacja z arashim. Polar go widzial dokladnie bo był na czerwono no bylo go widac a chyba slepy on nie jest . Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez baranek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jak dla mnie podałeś mu info i nawet tak to wyglądało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Ale poczekaj tu nie chodzi tylko o chowanego lecz o normalne życzenie. Zaczne tak Było życzenie patrzyłem na ts czy jesteś z polarem wiec po co te kłamstwa? Ale wróćmy do sytuacji ty razem z polarem ułatwiaciecie sobie gre widać to od razu gdy polar jest w ct. Mówicie że wychodzicie z ts lecz skąd mamy mieć pewność? Na mapie minecraft doszło do takiej sytuacji że arashi wchodził na shifcie na wieżę po lewej stronie (nie wiem czy to jest wieża czy co ) polar wyszedł wcelowany nie patrzył czy może z dolu wyjdzie tylko daly czas patrzył sie na górę od momentu kiedy arashi wchodził już na samą górę i teraz uzasadnienie sytuacji. Polar wcelowal sie na gore i zabil arashiego jego wytlumaczenie skad wiedziales ze tam jestem? Twoja oodpowiedź "Słyszałem kroki " Teraz tak jak mogłeś słyszeć kroki jak arashi chodził na shifcie? Co do chowanego polar tak samo szukał i jak zwykle wiedział gdzie są przeciwnicy Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez RUDI 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej_MarzeŃ 48 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Wiec może zaczniemy od chowanego to już nie pierwszy raz kiedy podajesz info na chowanym Polarowi i to widać. Bardziej mi chodzi o życzenie kiedy bylem zbuntowany daleś mu info ze jestem na górze a nie powinieneś tu jest dowód--------------------------------->http://scr.hu/8h4t/t7tga po za tym byłem na ts z obecnym RUDI Trojka i widziałem ze byłeś z nim wtedy na ts wyżej a po za tym nie mógł mnie słyszeć ani widzieć a odrazu był wcelowany we mnie na górze jakim cudem? Pozatym Baranek oglądalem demko nie widać mnie bylo i nie kłam Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez RaoXteR x Bandi ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jak widać na screenie. Polar przyznał się że dawałeś mu info. Próbujesz się bronić jakimiś rzeczami kompletnie z dupy. Siedzicie z polarem często na ts razem i to widać, a tłumaczenie że wyszedł specjalnie na zabawe nie jest dobre i mało kto ci w to uwierzy. Nie umiesz kłamać następnym razem się postaraj nad wymówką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Zacznijmy od tego że po 1 @RUDI na chowanym wyszedłem z ts3 a zacznijmy od tego że mówiłem że wychodze z ts3 mogłeś sobie to zobaczyć w środku chowanego że byłem na innym kanale, ale że tb się nie chciało to już nie moja wina a że znam tą mape bardzo dobrze wiem gdzie kto się schował. Także nie było żadnego infa nie było możesz sb zobaczyć logi z ts3 o ile jest coś takiego. I nwm po co się prujesz jeżeli powiedizałem bandiemu że dostałem info od baranka TYLKO GDZIE JEST BANDI ps. Nie dostałem infa na chowanym od baranka tylko, w normalnym prowadzeniu Gdzie jest badi! wiem że nie odemnie zależy jaką KONWOY daje kare ale wnosze żeby baranek dostał bana na 3 dni. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Polar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Jako, że nie podpowiadałeś na chowanym, tylko na normalnym prowadzeniu otrzymujesz bana na 3 dni Skargę odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi