leilo 112 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) No to Lecim. @ZaNeTa.xx [P]Jak masz na imię? [O]Maciej [P]Od jakiego czasu grasz w cs'a? [O]5-6lat dokładnie nie pamiętam ;p [P]Kiedy masz urodziny? [O]8 luty [P]Ulubiony film? [O] Harold i Kumar xD [P]Masz jakieś zwierzaki? [O]Tak [P]Jakie? [O]Kota, ale go nie lubię, ponieważ zostawia wszędzie swoje kłaki xD [P]Śmieszą cię kawały o blondynkach? [O]Różnie, zależy jaki to kawał [P]Kolor twojej szczoteczki do mycia zębów? [O]Czekaj pójdę sprawdzić....(Żart) xD Zielono- Biała [P]Twój znak zodiaku? [O]Wodnik [P]Klikasz w pajacyka? [O]Nie wiem nawet co to jest xD [P]Bo wiedz, że ja tak i JEŚLI TY NIE TO NIE POLUBIMY SIĘ. [O]Wydaję Ci się xD Zaproś do gry... ;D [P]Jaki masz kolor oczu? [O]Brązowy [P]Jak trafiłeś na tą sieć? [O]Skakałem po liście serwerów, trafiłem na classica i na nim zostałem [P]W co grasz po za csem? [O]Obecnie w nic, ponieważ jakoś nie mam ochoty, ale jeśli ogarne sobie kompa to zawitam na CS:GO [P]Gdybyś znalazł się na bezludnej wyspie, jakie 2 rzeczy chciał(a)byś mieć ze sobą? [O]Łódź i nóż Nóż do zrobienia sobie rożnych rzeczy i do zdobycia jedzenia a gdy uzbieram go dużo wyruszę szukać ludzi, moją piękną łodzią [P]Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Czy mam przejść jeszcze raz.. [O]Nie, raczej to zauroczenie na miłość trzeba zapracować Hmm podam Ci adres i wtedy przejdź, a ja Cię dogonie [P]Dlaczego ludzie żyją stereotypami? [O]Bo to jedyne w co wierzą [P]Skąd się w ogóle biorą takie stereotypy, że każda blondynka to idiotka albo każdy chłopak w rurkach to pedał?? [O]Nie mam pojęcia, ale znam parę takich osób, które te st [P]Czym się interesujesz? [O]Interesuje się samochodami, zbieram na moją wymarzoną bryke xD A tak po za tym to pracą jest w niej dużo różnych rzeczy które można robić. [P]Co lubisz robić w wolnym czasie? [O]Grać w cs'a i oglądać jakieś filmy, choć już kończą mi się pomysły na to ;p [P]Uważasz, ze płacz jest oznaką słabości czy siły? [O]A może też i radości ? Nie pamiętam kiedy płakałem więc nwm [P]Jakie czynności sprawiają, że tracisz poczucie czasu? [O]Cs, praca [P]Co byś zrobił inaczej, gdybys wiedział, że nikt nie będzie Cie oceniał? [O]Nic, nie robię rzeczy dla kogoś, żeby wypaść jak najlepiej, to jest bez sensu. [P]Co mógłbyś robić wciąż i wciąż, i wciaz? [O]Spać [P]Gdybys spotkał siebie sprzed pięciu lat, co byś mu powiedział? [O]Że za 5lat będzie dobrze [P]Co byś zrobił gdyby miało nie być jutra? [O]Pograłbym z wami w cs'a z godzinke na pożegnanie, a później nwm [P]Jaki jest Twój stosunek do homoseksualnych osób? [O]Nie mam nic przeciwko, ale nie chce tego widzieć. [P]Kim chciałeś być w dzieciństwie? [O]Dekarzem xD Nic się nie zmieniło [P]Lubisz siebie? [O]Czasami nie bo mnie wkurza, ale mogło być gorzej xd [P]Chcialbys cofnąć czas? [O]Nie mam takiej potrzeby, chyba ze cofnął bym o tydzień, żeby nie wypić 17piw i jebnąć w chodnik xD [P]Na ile lat się czujesz? [O]Na tyle ile mam [P]Najlepsza gadka na podryw? [O]"Widzisz te gwiazdy ? Przy Tobie to ch*j" xD Nie no nie wiem, zawsze jakoś samo wychodzi ;P [P]Teraz lepiej? [O]Tak [P]Bo jak nie, to zwątpię XD [O]Zawsze mogłobyć lepiej xd [P]Pozdrawiam i do zobaczenia na dd2! [O]Dzięki i wzajemnie, do zobaczyska ! [P]A Ty kogo chciałbyś pozdrowić? [O]Ciebie ;D @ElPabloDeLaBori [P] Siema mośku [O] Siemanko Mordo [P] Jak tam życie? [O] Trochę ciężkie, ale daję jakoś radę xD [P] Lubisz sobie popić? ;d [O] Najbardziej w upalny dzień, a zwłaszcza po pracy jakieś szybkie 2 piwka [P] Grasz w coś poza cs? [O]Aktualnie nie, ale przymierzam się do kupna laptopa i myślę, że zawitam na Cs:Go [P] Czym się zajmujesz? [O]Obecnie pracuje jako Dekarz, przeszedłem na własną działalność i na razie wszystko zmierza w dobrym kierunku [P] To tyle elko ;D [O] Dzięki, Emanko @16120182511. [P] Przedstawisz się? [O] Jasne, Mam na imię Maciej, 23 lata, mieszkam już ze swoją rodziną, mam 2 letniego syna, pracuje na hardkorowych wysokościach zaczynających się od 60m xD [P] Dlaczego Leila? [O]Kiedyś nie mogłem wymyśleć sobie nicku do gry i skorzystałem z generatora i o to jest Leilo <(^.^)> :-) [P] Skąd pochodzisz? [O]Warszawa [P] Masz rodzeństwo? [O]Tak, 2 młodszych braci [P] Jak tam młody? Daje w nocy spać? [O]Git, nie narzekam. Teraz już śpi całą noc, kiedyś bywało gorzej xD [P] Pozdrowisz żonę od tego co był na obiedzie? xD [O]Nie xD odp niżej xD [P] Bardzo byłeś zły o ten obiad co Ci zjadłem? [O] Nie jadamy obiadów xD [P] Największy stulejarz na forum? xD [O] Nwm nie poznałem jeszcze takiego xD [P] Najbardziej poważna osoba na forum? [O] -.- xD [P] Jak trafiłeś na serwery CSC? [O] Skakałem po serwerach z listy i wpadłem na classica, dobrze mi się grało z ludźmi więc na nim zostałem ;p [P] CS 1.6 czy CS:GO? [O] Jak na razie uważam, że 1.6, ogarne kompa to sprawdze Go [P] Jak długo już grasz w CS'a? [O] Hmmm 5-6 lat z tego jakoś 4 lata na csc [P] Czym się zajmujesz? [O] Pracuje jako Dekarz na wysokościach od 60m [P] Jakie masz marzenia? [O]Do końca roku kupić sobie Bmw M3 [P] Jak spędzasz wolny czas? [O]Gram, leżę i oglądam jakieś filmy i nic po za tym ;D [P] Dlaczego @Weronikaaciągle kampi? [O]Nie mam pojęcia, też to widziałem, ale nie mogłem nic z tym zrobić xD [P] Co poradzisz @Pati. aby przestała być botem? [O]Chyba nic na to nie poradze, a wyleczyć tego też się nie da ;/ Nominuje @InnVis W takim razie skoro Cwaniak nie może to nominuje @Rapcio Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez leilo 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Mordo, ja nie mam czasu na takie zabawy! No ale dzięki za nominację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 haha Parówka :D, no pozdrów lube. xD Btw. następnym razem wpisz w Google "fajny nick do CS'a" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Halo, halo było ich więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @16120182511. Nie polecam wpisywać "fajny nick do Cs'a", gdyż tam są same badziewia . Dziękuję za nominację postaram się sprostać pytaniom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi