Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam doszły mnie słuchy, xe ktoś do Was pisze na gg w moim imieniu. Od razu mówię, że to nie ja i inteligentne osoby pewnie to wiedza, bo mój numer GG można znalezc w sklepiku i na forum. Mam nadzieje, ze nikt nie jest az takim idiota, który dał się nabrać mimo iz na forum wszystko macie podane jak na tacy. Dodam jeszcze, że ja do nikogo nie pisze na gg, nie mam na to czasu, wiec wszystko załatwiać die staram przez forum, nawet wymuszam na innych pisanie mi na forum nawet w błahych sprawach, bo chce mieć wszystko zapisane na forum. To tyle, nie odpowiadam za to ze ktoś dał się nabrać na tak debilna próbe oszustwa. Pisze to z telefonu, wiec wybaczcie za błędy. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Proszę nie pisać tutaj głupich komentarzy bo będę nagradzał warnami 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Na serwerach innych sieci też grasują osoby z nickiem -_- i rozpowiadaja że są właścicielami CSC XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi