Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Kolejnym nominowanym został @PIOTR_xD Czas na zadawanie pytań do soboty. *Przepraszam za spóźnienie, ale kompletnie o tym zapomniałam. XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 [P] Ile masz lat? [P] W jakim województwie mieszkasz? [P] Czy masz dziewczynę lub chłopaka? [P] Jaki jest twój ulubiony serwer na sieci cs classic [P] Co robisz w wolnym czasie? [P] Wolałbyś 5mln $ i bez przyjaciół czy być biedniejszymi ale z fajnymi kumplami. To tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 [P] Siemano kolano [P] Jak tam życie?? [P] No to przyznaj się na jakim cheacie na dd2 latasz? Leis? [P] W gałę lubisz sobie popykać?? [P] Jakieś hobby masz? [P] ? [P] Miałeś kiedyś takiego zgona, że nie pamiętałeś nic z poprzedniego dnia? [P] Polisz? Nieee pol [P] Pójdziesz za mnie do budy? ;d [P] Jakieś giery poza CS?? [P] Chopie jakoś dziołcha mosz? [P] Dobra to tyle nie mam pomysłu już, trzymaj się elko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 1. Witaj Piotrku 2. Co tam jak tam co u żony i dzieci słychać ? 3. Uczysz się/Pracujesz? 4. Jak uczysz się to jaka szkoła?/jak pracujesz to jako kto? 5. Real czy barca? 6. Opisz siebie w 4 słowach 7. Jaki rodzaj muzyki preferujesz? 8. Ile masz wzrostu? 9. Wszystko Czyść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 [P] No hejcia Piotuś [P] Czo tam? [P] Jak tam? [P] Jak zdrówko? [P] Jakąś dziołchę masz na boku? [P] Dlaczego mnie tak często bijesz? [P] Wiesz ze mnie to bardzo boli?:( [P] Jak w szkółce? [P] W której klasie jesteś? [P] A jaki profil? [P] Opisz siebie w 3 słowach [P] Jakie masz wady i zalety? [P] Skąd dokładnie jesteś? [P] Masz jakieś fetysze? ( ͡° ͜ʖ ͡°) [P] Nie pytaj dlaczego Cię o to spytałam :VVVV [P] Lubisz mnie prawda?!!!!?!?!?!!?!??! [P] A zaaa co? [P] Zostaniesz ze mną (i z innymi oczywiście) dłuuuugo na dd2? :c [P] A wiesz ze jeśli uciekniesz to Cię znajdę dojadę, zdajesz sobie z tego sprawę prawda?! [P] Głupi jesteś AHA [P] Uciekaaaam już [P] Wiem ze się cieszysz [P] Papatki, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 9 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Pies czy Kot? Dom czy Blok? Cola czy Pepsi? Frugo czy Tymbark? Nożna czy Kosz? Szkoła czy Dom? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Czas na zadawanie pytań minął. @PIOTR_xD Czekamy na odpowiedzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi