Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Nominowany: @Nemuuuś. Czas na zadawanie pytań do piątku. (29.09.17r.) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) [P] Siema mordo! [P] Jak tam życie? [P] Jak w budzie?? [P] W co tam pogrywasz sobie?? [P] Jakoś dziołcha mosz? [P] Wiesz że @WujoS to pijus i menelica?? [P] A @Wercia. jest wred...eeee najmilsza ? [P] @Mercus** jest zjarany? [P] A @krzychux obiera banany? [P] Jak ja poeta człowieku, napisać ci wiersza? [P] Mogę ci ssy na dd2 zrobić? [P] Braakuje ci starego JB? [P] Mi w luj [P] Jak myślisz tamte czasy powrócą?? [P] Jak tam ta koleżanka co się z nią zabawiać chciałeś? [P] Próbuj coś tam tego ten tego do niej, może wyjdzie [P] Kwiata jej daj i już. [P] Kogo najbardziej ze starej ekipy JB ci brakuje? [P] W biznesa trza kiedy zagrać. [P] Kto jest największym kretem? [P] Ulubiony rodzaj muzyki? [P] Panieeeee Sequela pan lubisz??!?!! [P] Jak nie to ci na chatę wjedziemy!! [P] Co wy widzicie w tym anime, bo serio nie czaje? xD [P] Co cię najbardziej wkurw... denerwuje ? [P] Czyżby to ja? [P] Bo ja czasem potrafię porządnie wrukwić(pytaj Werci)!! xd [P] Zbierosz ziemnioki na polu? [P] @Zygi pijus? [P] Jak oceniasz obecną atmosferę na naszym forum? [P] W goła nie grasz już? [P] Jaką tam najwyższą rangę miałeś?? [P] Jak się czujesz w ostatniej klasie gimby? [P] Idziemy w piłę pograć?? [P] Ulubione żarcie? [P] Jesteś dzikiem? [P] Szczupak? [P] A może płotka? [P] Bo cię utopię!! [P] Dobra lecę bo nie mam pomysła, cześć . Edytowane 24 Września 2017 przez I3orix 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 [P] No hejcia Rybcio moja [P] Jak tam życie? [P] Zdrowy jak rybka? [P] Dziołcha jakaś jest? [P] Czy czekasz na tą jedyną? [P] Lubisz mnie? [P] A jak bardzo? [P] Moze kochosz? [P] Widziałam! [P] Opisz mnie 5 słowami [P] A teraz siebie [P] Lubisz karpie? [P] Przecież wiem ze tak [P] Kiedy śpiewamy na tsie? [P] Tylko pamiętaj O TYM ABYŚ NIE MIAŁ LAGÓW PLOX [P] Nie mam pomysłów na pytania, chora jestem [P] Wybaczysz mi to? [P] Pamiętaj, loffki, kisski, foreverki [P] Trzymaj się rybko! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 (edytowane) Nominowałem to i zapytam ni? [P] Siema mordo co tam? [P] Jak tam twoje GT na 350? [P] A mam sprawdzić? [P] Dlaczego akurat Nemo a nie inny szczupak? [P] Omen czy Protector Prestige? [P] House czy pumping? [P] Jaka jest najlepsza klasa na 350? [P] A perk? [P] Co zamierzasz robić w przyszłości? [P] Na pewno? [P] Jak trafiłeś na sieć Cs-Classic? [P] Żałujesz, że tu trafiłeś? [P] A może o tym opowiesz? [P] Ile chciałbyś pytań? [P] 20 styknie? [P] Nadużywasz admina? [P] A czasami Ci się to zdarza? [P] Jaki jest twój ulubiony samochód? [P] Czym się interesujesz oprócz promocjami na steamie? [P] A może 30 pytań? [P] To lecimy? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie oprócz grania na cod? [P] NA SERIO? [P] Oglądasz TV? [P] Jaki jest twój ulubiony film? [P] Ganja Mafia czy Gang Albanii? [P] DJ Mercus czy DJ Hazel? [P] Zajaramy dobrego blunta? [P] Jesteś za? [P] Kończymy te pytania? [P] No ok, nie będę @Wercia. trzym się mordzia ! Edytowane 25 Września 2017 przez Mercus** 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 30 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 @Nemuuuś. czekamy na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi