Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Gdyby słuchał Cię cały świat co byś powiedział? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Bóg,Honor,Ojczyzna 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Sadzić, palić, zalegalizować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Zamarłbym ze stresu Btw. Było już pytanie nr.31 Edytowane 28 Września 2017 przez Kasia! Poprawione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 ,,Mamo jeszcze 5 minut'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jak mógłbym mieć taką moc to bym chyba mówił baaaardzo długo np: "Jeśli macie swoje marzenia i chcecie je spełnić ale nie akceptują to społeczeństwo, szkoła, koledzy lub rodzice to miejcie to w dupie, realizujcie swoje marzenia, dążcie do swoich celów choćby wszyscy byli by przeciwni nawet dla własnego spełnienia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Gdzie są pieniądze z komunii. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Precz z Islamem w Polsce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keszkeszeszke 250 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Zostaje jedynym dyktatorem całego świata, obalam kapitalizm (demokracje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Pozwolę sobie zacytować klasyka: "I szczerze mówiąc mam wyjebane w hejty I wyjebane co kto powie Że ja nie powinienem się tak zachowywać na streamie Będę się tak kurwa zachowywał na streamie Bo mi się tak podoba Reportujcie sobie róbcie co chcecie W chuju to mam dopóki mentalność narodu się nie zmieni To ja też się kurwa nie zmienię. Bo nie da się, nie da się z tymi ludźmi grać Choćbyś nie wiem jak był miły Choćbyś kurwa nie wiem co zrobił To ci ludzie i tak będą cie nienawidzić I tak cie kurwa strollują" A tak szczerze to nie mam zielonego pojęcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Forum.cs-classic.pl zapraszam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Uwaga uwaga "Zacznijcie używać mózgu, bo po coś go macie" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi