Nemciooo 608 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Odpowiedzi: @I3orix [P] Siema mordo! [O] Cześć przyjacielu [P] Jak tam życie? [O] A w porządku, żyję [P] Jak w budzie?? [O] Jakoś idzie, pasek wyciągnę [P] W co tam pogrywasz sobie?? [O] Fife, csa jednego i drugiego, s&f i tam jeszcze jakieś pierdółki [P] Jakoś dziołcha mosz? [O] Niet [P] Wiesz że @WujoS to pijus i menelica?? [O] Ta, i nie umnie grać w fife XD [P] A @Wercia. jest wred...eeee najmilsza ? [O] Wszyscy to wiemy [P] @Mercus** jest zjarany? [O] Jak nikt [P] A @krzychux obiera banany? [O] AHA BANANY [P] Jak ja poeta człowieku, napisać ci wiersza? [O] Pisz, jestem ciekawy co napiszesz [P] Mogę ci ssy na dd2 zrobić? [O] Nie gram tam, ale jak wbije to rób [P] Braakuje ci starego JB? [O] Noo bardzo [P] Mi w luj [O] Przykro [P] Jak myślisz tamte czasy powrócą?? [O] Nie ma szans, według mnie serwer nie długo zniknie z powierzchni CSC [P] Jak tam ta koleżanka co się z nią zabawiać chciałeś? [O] Teraz jest w żałobie [*] [P] Próbuj coś tam tego ten tego do niej, może wyjdzie [O] Na razie to mogę ją tylko pocieszać... [P] Kwiata jej daj i już. [O] Nie da rady... [P] Kogo najbardziej ze starej ekipy JB ci brakuje? [O] Mam z niektórymi kontakt, ale chciałbym z nimi pograć: @Zygi, @Mercus**, @Karciany, @DreeZ, @hero000, @JayMcKenzie i ty Borówo [P] W biznesa trza kiedy zagrać. [O] No to zapraszaj, ja chętny [P] Kto jest największym kretem? [O] @Meduza [P] Ulubiony rodzaj muzyki? [O] Electro/Pop/Rap/Nightcore [P] Panieeeee Sequela pan lubisz??!?!! [O] A KTO NIE LUBI?!?!?! [P] Jak nie to ci na chatę wjedziemy!! [O] Nie no luuuz [P] Co wy widzicie w tym anime, bo serio nie czaje? xD [O] Śmieszne [P] Co cię najbardziej wkurw... denerwuje ? [O] Kolesiostwo [P] Czyżby to ja? [O] No... Nie [P] Bo ja czasem potrafię porządnie wrukwić(pytaj Werci)!! xd [O] Ważne, że mnie nie wrukwiasz [P] Zbierosz ziemnioki na polu? [O] Kiedyś zbierałem, ale się wyprowadziłem z tamtego miejsca i już nie [P] @Zygi pijus? [O] No a jaaak [P] Jak oceniasz obecną atmosferę na naszym forum? [O] 1/5 [P] W goła nie grasz już? [O] Grałem sobie z wami to widzisz jak mi idzie [P] Jaką tam najwyższą rangę miałeś?? [O] G4 XD [P] Jak się czujesz w ostatniej klasie gimby? [O] Spoczko jest [P] Idziemy w piłę pograć?? [O] CHĘTNIE! [P] Ulubione żarcie? [O] Filet z dorsza, kropiony cytryną wprost z Ekwadoru, z kiełkami oraz posypany dużą ilością kawioru z jesiodry bo tani [P] Jesteś dzikiem? [O] Bardziej rybą [P] Szczupak? [O] No na przykład [P] A może płotka? [O] To już bardziej [P] Bo cię utopię!! [O] Onie [P] Dobra lecę bo nie mam pomysła, cześć . [O] No trzymaj się, Papa @Wercia. [P] No hejcia Rybcio moja [O] No heeejka [P] Jak tam życie? [O] W porządzeczku [zabronili mi więcej emotek robić :)] [P] Zdrowy jak rybka? [O] Oczywiście :D [P] Dziołcha jakaś jest? [O] No nie :P [P] Czy czekasz na tą jedyną? [O] No raczej tak :) [P] Lubisz mnie? [O] Oczywiście :* [P] A jak bardzo? [O] Bardzo :3 [P] Moze kochosz? [O] Nie no to tylko @I3orix :D [P] Widziałam! [O] :OOOO [P] Opisz mnie 5 słowami [O] Miła, towarzyska, kamper, śmieszek, @I3orix hehe [P] A teraz siebie [O] Nie mogę :x [P] Lubisz karpie? [O] Lubię :3 [P] Przecież wiem ze tak [O] No właśnie :DDD [P] Kiedy śpiewamy na tsie? [O] Kiedy chcesz <33 [P] Tylko pamiętaj O TYM ABYŚ NIE MIAŁ LAGÓW PLOX [O] Już nie ma :D [P] Nie mam pomysłów na pytania, chora jestem [O] Luz :) [P] Wybaczysz mi to? [O] Taaaak :D [P] Pamiętaj, loffki, kisski, foreverki [O] Bynde pamientać :DDDD [P] Trzymaj się rybko! [O] Pa truskawko :*! @Mercus** [P] Siema mordo co tam? [O] Siema mordo, a spoko :D [P] Jak tam twoje GT na 350? [O] Znakomite :333 [P] A mam sprawdzić? [O] Proszę Cię bardzo :D [P] Dlaczego akurat Nemo a nie inny szczupak? [O] Tak jakoś sobie wymyśliłem i już przez 10 lat tak do mnie mówią :D [P] Omen czy Protector Prestige? [O] OMEN <-> NEMO :DDDD [P] House czy pumping? [O] House ;) [P] Jaka jest najlepsza klasa na 350? [O] Terminator <3 [P] A perk? [O] AWP Snajper / sekret szpiega / Eliminator rozrzutu <33 [P] Co zamierzasz robić w przyszłości? [O] Programistyka [P] Na pewno? [O] Owszem :P [P] Jak trafiłeś na sieć Cs-Classic? [O] Na setti szukałem jakiegoś jailbreaka i trafiłem na csc[akurat była mapa russia v2 i na serwerze był min. @JayMcKenzie i Fleggu :3 [P] Żałujesz, że tu trafiłeś? [O] Nie wiem co jest na innych sieciach, ale raczej nieee :D [P] A może o tym opowiesz? [O] Nie chce mi się :P [P] Ile chciałbyś pytań? [O] Starczyłoby tyle :) [P] 20 styknie? [O] Też może być :D [P] Nadużywasz admina? [O] Absolutnie! [P] A czasami Ci się to zdarza? [O] Sprawdź logi :3 [P] Jaki jest twój ulubiony samochód? [O] Porsche Cayene <3 [P] Czym się interesujesz oprócz promocjami na steamie? [O] Promocjami na originie :) [P] A może 30 pytań? [O] Też może być :D [P] To lecimy? [O] No ok... XD [P] Co lubisz robić w wolnym czasie oprócz grania na cod? [O] Gram w fife, albo oglądam piłkę :D [P] NA SERIO? [O] Tak, czasami też gram sam w piłkę :P [P] Oglądasz TV? [O] Up ^ :D [P] Jaki jest twój ulubiony film? [O] Byłem ostatnio w kinie na "TO!" i chyba mogę go zaliczyć do ulubionych :D [P] Ganja Mafia czy Gang Albanii? [O] To lemon haze, co kręcę człowieku, Topa weź... :D [P] DJ Mercus czy DJ Hazel? [O] Mecus :P [P] Zajaramy dobrego blunta? [O] Nie mogę :v [P] Jesteś za? [O] Nie :x [P] Kończymy te pytania? [O] TAK! [P] No ok, nie będę @Wercia. trzym się mordzia ! [O] HAAAHAHA no papa :D Nominuję: :3 @Zygi :D Edytowane 1 Października 2017 przez Nemuuuś. 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) 22 minuty temu, Nemuuuś. napisał: @Zygi Więcej tych spoilerów mogłeś dać xD Spoko odpowiedzi ;D Edytowane 1 Października 2017 przez I3orix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Hahahah, mistrz spoilerow Pozdro! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 SPOILER ALERT ! Wariat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dobre odpowiedzi rybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dawidku ty śmieszku ;-DDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No nieźle XD Dzięki za odpowiedzi zastępco 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 To jest piękne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi