Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na Lift12 i Byali smurf #1 i Ahusa i (mini ja)

PoLaR

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: PoLaR

2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracze

3. Nick oskarżonego: Lift12 i Byali smurf #1 Ahus 

4. Steam_ID oskarżonego: Ahus-STEAM_0:1:105610955 Lift12-STEAM_0:0:116338065  Byali smurf #1-STEAM_0:0:233161377 

5. Data i godzina zdarzenia: 03.10.17 18:00

Opis zdarzenia:Lift12 i ja sie zbuntowaliśmy Prowadzący włączył boksa. Był zakaz posiadania broni a, lift12 mnie zabił . Druga sytuacja Bayali smurf #1 zabił mnie na freeday. I trzecia sytuacja Ahus dał zabawe po zabawie (Mimon upomnień borsuq (Nils) .I ja niby podpowiadałem na chowanym xd (NWM KTÓRA TO RUNDA) ale napisałem dla beki że Sklej tam jest gdzieś w rogu xd.

9. Wynik/numer rundy/czas:Byali smurf #1-2:4 Lift:2:5 Ahus-Ostatnia runda 

@Lift12 skąd wiesz że chciałem cie niby zabić... Ciesze sie że przyznałeś się do błędu.
@Lift12 chciałem tylko broń lub pistola aby zabić ct i mieć czym sie obronić.?

Edytowane przez Polar

Dobra ok ja się przyznaje jednak że:

- Sam do mnie wtedy mówiłeś "daj mi to" chodziło o broń, więc sam chciałeś mnie zabić lub kogoś z broni

- Podpowiadanie według mnie było bo gadałeś "sprawdzajcie w rogach" "sprawdźcie czy nie jest koło latarni"

- Tu nie jestem pewny ale czy ty nie przypadkowo nie namawiałeś z barankiem żeby byali włączył kostkę?

Ja mogę cię jedynie przeprosić a karę przyjmę jak należy. Tylko od razu mówię nie radzę żebyś się podniecał że przyjęta skarga "ohoho lifcik bana dostał" itp.

Aaaa i jeszczę chce jedno uprościć: ja tego kałacha nie wziąłem z gun rooma tylko od ct który był w sekrecie i wy go wyrzuciliście z ct a baranek miał to za przeproszeniem w du*** i nic z tym nie zrobił + mass box odrazu po wyjściu z celi no boskie prowadzenie <3

@Polar to wyjaśnij mi po co ci była broń? wątpię że byś mnie nie zabił :)

@Polar Bronić się?? przed czym jak chcesz żeby cię ct nie zabił to nie bierzesz broni proste. A ja ci chodziło o tt no to widzę że sam byś zrobił ten sam błąd ;)

Edytowane przez Lift12

Witam

Osobiście przejrzałem demko od deski do deski i mogę stwierdzić iż:

- Ahus dopuścił się włączenia "zabawy po zabawie" Została wysłana już do niego Generalna Gubernia. :D  Bodajże ostatnia runda na początku.

- W minucie 38:00 zaczyna się zabawa z Lift12 który wbiegł do secreta i wziął leżącego tam kałacha z którego zabił kolege z drużyny. Została wysłana już do niego Generalna Gubernia. :D 

- W minucie 30:45 widać iż pan Byali smurf dopuścił się zarzucanych mu czynów. Została wysłana już do niego Generalna Gubernia. :D 

1.Byali Smurf #1, Polar, Mega Enstain #ME, Bert - otrzymują bana za TK/ pomoc przy jego zrobieniu na 4h (otrzymacie je już po starcie nowej edycji i eventach żebyście mogli w nich uczestniczyć)

2.borsuq otrzymuje ostrzeżenie za złamanie poniższego pkt regulaminu. Przy następnym wykroczeniu może otrzymać bana na ct.

5.20 Gdy więźniowie się zbuntują i zostanie ostatni CT, prowadzący ma ZAKAZ dawania boxa i survivalu 

Natomiast jeśli chodzi o "TK" Lift'a za zabójstwo sojusznika na massboxie bronią podczas zakazu jej posiadania, to jak dla mnie zwyczajnie prowadzący powinien zabić go za jej posiadanie i tyle. Co prawda nie w porządku jest, że użył do tego broni typa który zwyczajnie celowo chciał ją wyrzucić podczas wychodzenia z serwera, ale to zwyczajnie trzeba będzie jakoś uwzględnić w regulaminie żeby taka sytuacja się nie powtórzyła.

3. Ahus otrzymuje ostrzeżenie za złamanie pkt regulaminu dotyczącego "zabawy po zabawie:. Przy następnym wykroczeniu może otrzymać bana na ct. Natomiast za bezsensowne powody fk otrzymuje bana na 30minut.

4.Polar otrzymuje pmute za nadużywanie mikrofonu, denerwowanie graczy (krzyki, śpiewanie wymyślonych przez siebie głupot), nakłananie  graczy z premedytacją przez mikrofon do łamania regulaminu.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności