Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na Arver/Rudolf HESS

deusik

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: borsuq 

2. Kto zawinił? (admin/gracz): Guard

3. Nick oskarżonego: Rudolf Hess

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:163265257

5. Data i godzina zdarzenia: Około 18 40 

6. Mapa: jb_fairway_csgo_tangofix

7. Opis sytuacji: A więc tak Polar zrobił mass boxa , Rudolf I Sonii zostali w celach ( byli zbuntowani ) . Kiedy walka została włączona Rudolf zaczął atakować Sonii widać to dokładnie na demku minuta ok 16 31 . Potem Rudolf się wyprzeczał i pisał że sonii pierwszy zaczął go atakować co jest nie prawdą . Minuta 14 30 . 

8. Dowody (demo/screenywiadkowie): Demo http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_fairway_csgo_tangofix-1507132740-1507135380.zip Świadkowie Polar Ghost 

9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 3 : 5 około 16 30 atakowanie Kłamnie ok 14 30 

Dziękuje pozdrawiam borusuczek :))))

@Arver Jeśli nie wykonałeś polecenia byłeś zbuntowany . Nikt ci nie kazał bić sonita . Klamales na Guard chacie że on pierwszy cie zaczął atakować nic nie wspomniałes o tym że nie zdążyłeś wyjść . Nawet jeśli odrodzisz kogoś a siebie zabijesz , nie zmienia tego że dostaniesz kary . Co do kłamania miałeś od tego komendy !fk a na fk nie można kłamać , a że jesteś gaurdem napisałes to na guard chacie .

@Arver kłamałeś na fk . Jak mówiłem jeśli strzelam do cb bo sie chowasz to raczej jestes zbuntowany i nie bierzesz udziału w zbawie. Mogles stac na srodku celi a nie chowac sie w kiblu . Pytałem się innego guarda czy jeśli odrodzisz gracza a soebie zabijasz to nie minie cie kara . Wtedy kazdy wpisywal by killa i kazal guardowi odrodzic ich .

Edytowane przez baranek
  • Uwielbiam 1

Potwierdzam zaszło coś takiego. Obejrzałem demko z Nilsem i zobaczyliśmy jak Rudolf zabił T i jeszcze bezczelnie kłamał.

@Arver czyli wychodzi na to że jesteś niewinny według cb. Mhhh to po co sie zabiłeś?

@Arver i znowu sie przyznajesz że popełnileś błąd.

Edytowane przez Polar

Witam

Widzę że nie do końca wiesz co to znaczy być zbuntowanym, jak widać prowadzący włączył mass boxa i mówiłem mu że zamknął cele gdy powiedział "jeden" a nie zero.

Więc nie miałem szans dołączyć ale wracając zabiłem go ponieważ nie byłem zbuntowany tylko chciałem dołączyć ale prowadzący zamknął mi przed nosem cele.

Kłamałem ponieważ byłem w tt ale też jestem guardem i pisałem na $ że pierwszy mnie zaatakował więc podczas tej całej sytuacji trochę spanikowałem i chciałem im to zrękopensować więc odrodziłem gracza którego zabiłem oraz wpisałem killa. 

@Polar Ponieważ "powtarzam" chciałem im to zrękopensować, nie widziałem sensu abym dalej grał w tej rundzie jeżeli popełniłem błąd.

Nie napisałem że takowy popełniłem.

@baranek Oj wspominałem kilkukrotnie ale prowadzący powiedział że przykro mi ale nie zdążyłeś chociaż zamknął gdy powiedział "jeden" (chyba się trochę powtarzam) Powtarzam Ci po raz kolejny że jeśli Prowadzący nie pozwolił mi dołączyć chociaż miałem do tego prawo ponieważ zamknął za wcześnie cele to nie jest bunt. Prowadzący kazał się bić więc to zrobiłem zgodnie z poleceniem bo nie byłem ZBUNTOWANY.

A poza tym nie można dać MASS BOX jeśli są osoby "zbuntowane" więc wszystko zaczęło się od prowadzącego.

Nie kłamałem na fk! 

Edytowane przez Arver

Po 1. 5.20 Gdy więźniowie się zbuntują i zostanie ostatni CT, prowadzący ma ZAKAZ dawania boxa i survivalu

1.1 Punkt ten dotyczy sytuacji, gdy WSZYSCY więźniowie się zbuntują i nikt nie ma życzenia

Po 2. To, że jesteś w TT, nie znaczy to, że możesz kłamać na $

Po 3. Nieważne ilu uciekinierów jest i nieważne gdzie są, a prowadzący włączy boxa, nie macie prawa zabijać/obijać się nawzajem

Dlatego Guard @Arver otrzymuje ostrzeżenie tym samym kończąc okres próbny niepomyślnie, przez co traci rangę

• Dziękuję 2
  • Smutny 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności