Arver 80 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 1. Twój Nick: Rudolf Hess 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: Polar 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:134460728 5. Data i godzina zdarzenia: Po godzinie 18 czasu polskiego 6. Mapa: ba_jail_minecraftparty_v6 7. Opis sytuacji: Gracze o nicku: PoLaR jak widać na początku demka (od 1:37 oraz 3:20) prowokuje mnie z powodu utraty stanowiska, poza tym dodatkowo zrobił (minuta 6:20)mass fk na kostce tłumacząc się później że to ja włączyłem kostkę. 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Bazyl oraz demo: http://320879.node60.pukawka.pl/dem-ba_jail_minecraftparty_v6-1507219380-1507222080.zip 9. Wynik/numer rundy/czas: - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl 6 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Chciałbym potwierdzić co pisze rudolf Hess byłem na miejscu zdarzenia jeszcze zwracalem uwage zeby nie prowokowano owego użytkownika sieci Cs Classic ( nie wiem jak to było z kostką) Oraz Dodam Ze zostalem sprowokowany na ostatniej rundzie po przegraniu pojedynku z polarem, powiedzial że łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Gracz: Rudolf Hess otrzymuje bana na CT za utrudnianie gry Polar otrzymuje pmute'a Freszu otrzymuje bana na 4h za obrazę 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi