KapppiŚŚ 3 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 1. Twój Nick: KapppiŚŚ 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: KriziZ 4. Steam_ID oskarżonego: 727,267 5. Data i godzina zdarzenia: 11.05 około 15 6. Mapa: jb_summer_jail_v2 7. Opis sytuacji: Kriz dał polecenie bezruch na środku cel kucając [ nie było zakazu skakania co więźniowie potwierdzili ] ja kucałem i skakałem i za to nie dostałem karniaka tylko zostałem ostatecznie zabity jednym strzałem !! 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Nie posiadam 9. Wynik/numer rundy/czas: Nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) To jak znajdziesz dowody (w tym przypadku demko) oraz przypomni Ci się wynik/numer rundy/czas (również potrzebny do demka) to wtedy napisz skargę edit. I zamieść poprawne SteamID oskarżonego Edytowane 6 Listopada 2017 przez KonWoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi