boblee 202 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Sytuacja wyglada tak, o godzinie 15:00 wszedłem se serwer miałem wtedy 70 buntów nabilem podajże z 6 czyli 76. Wchodzę na serwer o godzinie 20:30 cofa mi do 70 buntów. Czy to jest jakiś Bug czy co? Nie tylko ja tak miałem @InaTimeR tez tak miał ze 107 buntów zamieniło mu się w 105. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arver 80 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 13 godzin temu, H1ROTO napisał: Sytuacja wyglada tak, o godzinie 15:00 wszedłem se serwer miałem wtedy 70 buntów nabilem podajże z 6 czyli 76. Wchodzę na serwer o godzinie 20:30 cofa mi do 70 buntów. Czy to jest jakiś Bug czy co? Nie tylko ja tak miałem @InaTimeR tez tak miał ze 107 buntów zamieniło mu się w 105. Mam dokładnie taką samą sytuacje więc chyba jest to błąd gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Możliwości są 2: Wystąpił crash na tej mapie Cytuj Jeżeli ktoś miał dostęp do twojego konta, a logował się wcześniej z innego konta steam, to mogło dojść do zazębienia danych. Pluginy, które sprawdzają IP graczy, a jeżeli są one na różnych kontach, to może potraktować to nawet jako wspólne konto, choć nie ustawia na nich tych danych, a na SID. Tak to nie ma czegoś takiego jak cofanie statystyk w "topce" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi