YoungSasha 11 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Uwaga! Pomyślałem ze by mogła by być komenda !obstaw lub /obstaw . By była ona dostępna dopiero od 12 osób a trwała by tylko 1 min o rozpoczęcia rundy. Pisał byś na czacie ro komendę i by były dwie opcje 1.Kto się z buntuje? 2.Kto będzie miał życzenie W każdym po ten pojawiały by się nazwy osób obecnie na serwerze. Nastepnie wybierasz osobę i wyskakuje ci ile.masz obstawić są 4 opcje 1. 1000 respeku 2. 2500 respektu 3. 5000 respektu 4. 10000 respektu I wybierasz jak wygrasz dostajesz 2 więcej a ja przegrasz to tracisz to co obstawiles A i nie mogłeś by obstawiać ciągle na ta sama osobę tylko co rundę przerwy.😊 No dobry pomysł ☺ No @SKLEJ TAM. Dobry pomysł z tymi opcjami respa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Uważam, że sam pomysł jest ciekawy aczkolwiek zabawy by było troche z tym. Balans tego itp oraz sam plugin. Uważam, że jeśli weszło by to w życie to wątpie, że 2razy tyle to by było dobre rozwiązanie. Sądze, że lepszym rozwiązaniem by było razy 4 wygrana i usunięcie głosowania za 10000 i dodanie np za 500/7500 @Netherslay będzie więcej tego czego kochamy. SKARG :DDD oraz banów Edytowane 2 Stycznia 2018 przez SharD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Mi tam się nawet bardzo podoba tylko zmienił bym na 1. 500 res 2. 2000 res 3. 4500res 4. 7000res Tylko wiesz zostaje jeszcze plugin ale myśle że @KonWoy by sobie poradził XDDD Osobiście jestem ZA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netherslay 171 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jak dla mnie nie ma szans na taką komendę, respekt i tak teraz łatwo zdobyć przez obstawianie pojedynków, a na pewno duża ilość graczy z tego samego gangu umawiała by się tsie jak obstawić i celowo podkładała się Końcowe zdanie i tak należy do Konwoya, ale radzę się wam nawet nie łudzić XDD 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi