UrbaN7 39 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Temat ten powstał aby sprawdzić czy jesteście zainteresowani konkursem na mecze 5vs5 Każdą osobę/drużynę która byłaby chętna zagrać proszę o wpisanie się w tym temacie, jeśli znajdzie się wystarczająco dużo osób/drużyn to powstanie osobny temat o konkursie i nagrodach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Jestem chętny 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Jestem Chętny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolek981 2 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Jestem gotowy Edytowane 10 Lutego 2018 przez Trolek981 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixxer 8 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem chętny ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MattO 7 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem za 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacioGamePlay 3 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem za 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorKakashi 4 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem chętny Slodziak:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usta 2 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 jestem chętny Usta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheYoungestFlexer 2 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Ja także jestem zainteresowany, tylko zależy jaki termin i która godzina. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmen 8 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Jestem Chetny - Maly 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Ja też chętny jak można 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBayo 0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladpker12 0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem Chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryniu 0 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 chętny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Potrzebne są jeszcze 2 osoby i zaczniemy ustalać drużyny i terminy meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuditz 6 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 a czemu by nie , chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezNazwy 3 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) A więc tak mamy już 20 osób uważam iż jest to dużo osób żeby zorganizować turniej. Więc wypowiem się teraz w kilku kwestiach jeżeli chodzi o server i będę czekać na zgodę @UrbaN7 Czy zgadza się żeby turniej był zorganizowany w taki sposób. -4 drużyny 5 osobowe -Przydzielenie do teamu będzie odbywać się w ten sposób że każdy gracz będzie miał swój numer i przez stronę internetową będą losowani do którego teamu trafia -Turniej zorganizował bym o godzinie 16:00 w sobotę. Myślę że każdy da radę w weekend o tej godzinie, tylko żeby każdy przyszedł przed czasem żeby wszystko zorganizować -Nagrody ustali @UrbaN7 z właścicielem -Turniej odbędzie sie na zasadzie normalnego trybu turniejowego na jakimś serverze który umożliwi nam stworzenie servera. -Myślę że można zrobić BO3 (Czyli 3 mapy gra każda drużyna ta która przegra w mapach 2:1 odpada i grają kolejne drużyny z wygraną) -Osoby które będą oszukiwać oczywiście podczas turnieju zostaną surowo ukarani. TAKŻE UWAŻAM IŻ MOGŁO BY TO ZOSTAĆ PRZEPROWADZONE W TEN SPOSÓB CZEKAM NA OPINIE @UrbaN7. Edytowane 19 Lutego 2018 przez SadCaroline Aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Jak startować z turniejem to najlepiej serwer z wgranym anty-cheat'em + Dobrze by było jakby ktoś robił live i komentował mecz hm... Serwer tick 64 najlepiej Edytowane 20 Lutego 2018 przez Killer_Kill_0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrbaN7 39 Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @SadCaroline Wszystko ok tylko najpierw trzeba ustalić drużyny i dopiero później ustalać termin pytając graczy z drużyn mniej więcej kiedy każdemu pasuje bo nie chcę żeby później okazało się, że np. 5 osób w sobotę nie da rady i już mamy jedną drużynę mniej, więc najpierw ustalmy drużyny a później kontaktując się z graczami ustalmy terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MattO 7 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Killer_Kill_0-0 napisał: Jak startować z turniejem to najlepiej serwer z wgranym anty-cheat'em + Dobrze by było jakby ktoś robił live i komentował mecz hm... Serwer tick 64 najlepiej Turniej na tick 64? wolne żarty. Jestem wstanie wykupić serwer TR128 PRO na na pukawce aby rozegrać turniej. z racji, że jest mało drużyn najlepiej by było aby BO3 grali finaliści a eliminacje na zasadzie każdy z każdym BO1. 2 pierwsze drużyny grają w finale. Chyba, że rozłożymy to na kilka dni wtedy każda drużyna mogła by zagrać ze sobą BO3 Edytowane 20 Lutego 2018 przez MattO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jeśli jeszcze można się zapisać, to jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi