EryQ 16 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam mam problem, kupiłem hasasyna i gdy rozmawiam pod koniec rundy wyrzuca mnie z cs. Z tego- co wiem nie tylko ja posiadam taki problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Właściciel servera został już powiadomiony o tym błędzie, jesteśmy w trakcie ustalania co sie dokładnie dzieje z tą klasą i próbą jej naprawienia bo jednym działa drugim już nie. Jak klasa zostanie już naprawiona uzgodnimy z właścicielem co dalej czy damy ci [SP] jeszcze raz czy po prostu zostanie przyznany ci zwrot pieniędzy. Temat zamykam, będę cie informował na bierząco co i jak na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 13 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Najprawdpodobniej problemem są rękawiczki. Proszę sprawdzić czy po wyłączeniu pluginu, nadal dochodzi do crashy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi