EryQ 16 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Za Zgodą administracji Goka Oraz Urbana piszę podanie po raz 2 1. Nick: EryQ |NieDlaPsa 2. Imię: Eryk 3. Wiek: 18 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/776575 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Eryk, mam 18 lat i mieszkam w Warszawie. Interesuje się komputerami oraz wszystkim co jest z nimi związane. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jestem aktywnym i pomocniczym graczem, udzielam informacji dla nowych graczy a także nie chciał bym by na serwerze panował chaos gdy brak admina 10. Steam_ID: STEAM_1:1:107215365 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-22 weekend 12-6 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi