Krixxer 8 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 1. Nick: Krixxer 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 16 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 5-6 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: http://www.gameme.com/ranking/player/csgo/1:129828182 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kuba. Interesuję się historią oraz grami. W wolnych chwilach lubię spędzać czas ze znajomymi, pogrywać na konsoli i komputerze. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ zdarzają się sytuację, że wchodzę na serwer i jest jakiś cheater (lub on wchodzi gdy ja jestem) 10. Steam_ID:STEAM_1:1:129828182 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w dni robocze zwykle 1-3H (poza wyjątkami gdzie mogę albo więcej albo mniej); w weekendy 2-4h raczej znajdę (również też wyjątki tj. wiecej albo mniej czasu). 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu różnie (czasem wieczorem), poza środą prawie nigdy przed 16 (wtedy raczej z godzinke i jeszcze cos wieczorem) ;v. w weekendy popołudniem grywam, czasem do późnego wieczora. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1000H (od 2,5 lat - roczna przerwa) 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) A więc tak aktywność masz 100% bardzo często spotykam cię na serverze,starasz się pomagać nowym graczom mówisz im co i jak,poza tym bardzo dużo się znasz na Codzie i naszym serverze. Edytowane 19 Lutego 2018 przez SadCaroline Błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latajacyslon 4 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Bardzo często widuje na serwerze, dobre opinie jak moja prywatna jak i innych graczy, nieproblematyczny. Według mnie dobry materiał na admina gdyż zna regulamin i ogólne zasady gry by się dobrze bawić 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abbad0n 9 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Na tak Znajomosc SM + Mikrofon + Staż w cs + Dodatkowo, jak napisał Goku - bardzo często widoczny na serwerze, pomaga nowym graczom, zna zasady. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorKakashi 4 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jesten na tak mily gracz malo toksyczny i ogarnięty. Slodziaczek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maakiii 2 Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Jak najbardziej na tak, pomocny, ogarnięty i bardzo dobry przykład sympatycznego gracza 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Widzę że masz bardzo dobra opinie gracze sie dobrze na twój j temat wypowiadają także przyjmuje cię na admina napisz do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi