EryQ 16 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Po upływie tygodnia startuje znowu na kandydata. 1. Nick: EryQ |SayanieGoku 2. Imię: Eryk 3. Wiek: 18 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/776575 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Eryk, mam 18 lat i mieszkam w Warszawie. Interesuje się komputerami oraz wszystkim co jest z nimi związane. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jestem aktywnym i pomocnym graczem, udzielam informacji dla nowych graczy a także nie chciał bym by na serwerze panował chaos gdy brak admina 10. Steam_ID: STEAM_1:1:107215365 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-22 weekend 12-6 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 21 Lutego 2018 przez EryQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) +Mikrofon +Ogarnięty +Doświadczony +Stara się pomagać innym graczą +Zna regulamin i wie co się dzieje na Codzie -Niekiedy mu odwala +Aktywność +Wiek Jestem na TAK! Edytowane 21 Lutego 2018 przez SadCaroline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boryniu 0 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) +Mikrofon +Ogałnieta Osóbka +Doświadczony Plajer +Pomocny +Składeczka +Zna regulamina +/- Zgrzany typek JESTEM NA TAK Edytowane 21 Lutego 2018 przez SadCaroline Za duże litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheYoungestFlexer 2 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 +Mikrofon +Ogarnięty +Doświadczony +Stara się pomagać innym graczą +Zna regulamin i wie co się dzieje na Codzie -Niekiedy mu odwala +Aktywność +Wiek Ja także na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezNazwy 3 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 +Mikrofon +Wiek +Pomaga innym -Odwala mu czasami +doswiadczony +W miare ogarnięty JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Widzę że już nikt się nie udziela w takim razie skoro większość jest na tak przyjmuje cię na admina zgłoś się do mnie na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi