mils 325 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 (edytowane) Premiera: 17 lutego 2017 (Polska) 19 stycznia 2017 (świat) Produkcja: USA Reżyseria:Lasse Hallström Scenariusz:Cathryn Michon, W. Bruce Cameron, Audrey Wells, Maya Forbes, Wally Wolodarsky Opis filmu:Pies odnajduje sens swego istnienia, gdy po odejściu z tego świata niespodziewanie odradza się ponownie w kolejnym psim wcieleniu. Moja opinia:Moim zdaniem jest to bardzo wzruszający film, pokazuje jak bardzo człowiek może związać się ze zwierzęciem, w tym wypadku z psem. Film jest przeznaczony dla miłośników czworonogów, polecam, film godny obejrzenia. Zwiastun: Edytowane 21 Lutego 2018 przez Selena 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Fajnie, że próbujesz rozruszać jakoś kącik, ale te recenzje trochę biedne są. No offence oczywiście, ale dla mnie to wygląda, jakbyś pisała to 5 minut i dodała tylko po to, aby coś dodać. Plusik za chęci! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 20 minut temu, Nessia. napisał: Fajnie, że próbujesz rozruszać jakoś kącik, ale te recenzje trochę biedne są. No offence oczywiście, ale dla mnie to wygląda, jakbyś pisała to 5 minut i dodała tylko po to, aby coś dodać. Plusik za chęci! Niestety wiem, ale postaram się wymyślić w bliższym czasie coś bardziej kreatywnego. Jakby to ująć, dopiero "uczę się" pisać takie recenzje itp. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi