Talib aka turban 0 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 1. Twój Nick Aselix 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Gracz 3. Nick oskarżonego .|. 4. Steam_ID oskarżonego STEAM_1:0:212177111 5. Data i godzina zdarzenia 23.02.2018 około 15:05 6. Mapa de_cache 7. Opis sytuacji gracz buguje klasę mimo tego że pisałem mu na czacie oraz mówiłem ze buguje klasę i jest niewidzialny to gracz to olewa i gra udając ze nic się nie dzieje. Cały serwer zwraca uwagę ale to nic nie daje. .|. stwierdza ze jak da retry to straci swoje kille a chce być pierwszy. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) bugowanie.dem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sererar 0 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Ja nie ogarniam o co chodzi zmieniłem sobie klase z hassasyna na specjaliste i poleciały hejty na mnie na czacie (nie wiem co sie działo na głosowym bo słuchałem muzyki i mialem voice_enable 0) że coś hackuje że jestem nie widzialny nie ogarniam o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi