Kosmen 8 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 (edytowane) 1. Nick:Maly 2. Imię:Marcin 3. Wiek:17 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/752716 8. Parę słów o sobie **: Mieszkam w Krasnymstawie, niewielka miejscowość w woj. Lubelskim.Trenuje zapasy, interesuje się e-sportem, ogólnie wszystkim co związane z grami. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Jestem aktywnym graczem, chciałbym wspomóc obecnych adminów, oraz sądzę, ze kolejna para rąk do pomocy, zawsze się przyda 10. Steam_ID:STEAM_1:0:102582806 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h na tygodniu, 3-5 na weekendy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 14 - 17, 20-23.Weekendy 13-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1665h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 25 Lutego 2018 przez Kosmen 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Neutral +Wiek +Sourcemod -Składka -Dużo adminów na serwerze +Staż i aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krixxer 8 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Jestem na TAK +wiek +aktywność +czas do poświęcenia -składka +znajomość sourcemod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conseqential 65 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Jak najbardziej na Tak. Aktywnosc w grze. Komunikatywny Znajomosc SourcaMod'a Wiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezNazwy 3 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 JESTEM NA TAK +WIEK +AKTYWNY +MIŁY +MIAŁ JUZ ADMINA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siudzix 3 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Miałem przyjemność grać z nim na serwerze. Wydaje się być osobą opanowaną i kulturalną. Godzin ma trochę, więc z rozpoznawalnością nie powinno być problemów. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) Widzę że masz dobrą opinię na serverze przyjmuje cię na okres próbny napisz do mnie na pw. Edytowane 27 Lutego 2018 przez SadCaroline 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 27 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi