UrbaN7 39 Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Tak dokładnie, nowa edycja i znów wracamy z kolejnym konkursem ALE w tej edycji postanowiłem dla was zorganizować tak dla odmiany coś innego a nie tylko TOP3 w tej edycji konkurs będzie podzielony na 3 kategorie : 1) Top1 2) Stosunek zabójstw do zgonów 3) Najdłuższa seria zabójstw Więcej informacji dotyczących nagród i ilościmiejsc w każdej z kategorii będą dodane później WAŻNE !!! * Na jedną osobę przypada 1 nagroda więc jeśli ktoś wygra w 2 kategoriach to otrzyma nagrodę tylko z wybranej przez siebie kategorii 1. Zakazuję się oszukiwania podczas konkursu, każda próba oszustwa będzie kończyć się dyskwalifikacją 2. Każda osoba która wygra ma prawo do dobrowolnej rezygnacji z nagrody 3. Jeśli osoba która wygra nie zgłosi się po nagrodę w ciągu 72h po zakończenia konkursu nagroda przechodzi na kolejną osobę w rankingu 4.Zastrzegam sobie prawo do edytowania/zmieniania zasad konkursu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waloS 12 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Wyniki będą ogłoszone w tym temacie? Proponuję dodać informację od kiedy do kiedy trwa konkurs. Z tego co słyszałem dziś jest reset, reset=edycja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jak można zauważyć edycja dobiega końca a z tej okazji ogłaszam wyniki konkursu TOP3, po nagrody proszę zgłaszać się do mnie na PW. Wyniki Konkursu TOP3 Pierwsze Miejsce: @Kioo Drugie Miejsce: Deasily (Jak by ktoś go widział to proszę go poinformować ponieważ nie ma go na forum) Trzecie Miejsce: @Conseqential Nagrody: 1.Premka i VIP na 3miesiące 2.VIP na miesiąc 3.VIP na 15dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi