Karolajn 4 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Karolajn 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: Ksiądz Prydzyk 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:144048364 5. Data i godzina zdarzenia: 02.03.2018 około 19:20 6. Mapa: jb_lego_jail_2k17b 7. Opis sytuacji: Kolega ma prawo wyrazić swoje zdanie, które totalnie mnie nie obchodzi, ale powoli chyba przesadza wyzywając mnie oraz porównując do przedmiotu ,, Wywalcie to coś z ct " 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: 1:7 9 10 minut Ps: Nie wiem kto to czyta, ale miejcie świadomość, że teraz ktokolwiek będzie mnie wyzywać trafi na forum. Ja rozumiem, że niektórym mój głos może nie odpowiadać lub denerwuje ich moje słabe mikro, ale nie przesadzajmy. Tutaj podrzucam jeszcze nagranie udowadniające, że to nie ja zaczęłam; . Nazywać mnie możecie i Andrzejem, i Zdzisiem, i Kaziem, i nawet Karolem, bo nie przyszłam z Wami tu rozmawiać tylko pograć, ale proszę bez wyzywania. Jeśli natomiast ktoś ma ochotę się powyzywać to zapraszam na ts'a lub na pw steam. ( przynajmniej oszczędzę sobie czasu na pisanie skarg ) Pozdrawiam Karolajn @Karolajn Zmieniam nazwę tematu, bo jest nieadekwatna do skargi. Edytowane 2 Marca 2018 przez Shino 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Za obrazę jak i brak kultury Ksiądz Prydzyk otrzymuje bana na 3 dni 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi