FNX 35 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 1. Nick: FEN1X 2. Imię: Michał 3. Wiek:22 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/163359 8. Parę słów o sobie **: Cechuje się dobrym humorem , wysoką kultura osobistą oraz paroma innymi zaletami 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram na tym serverze od początku jego powstania , byłem administratorem ponad rok. Przez większość czasu nie było na mnie żadnych skarg. Chce wrócić na stare smieci. 10. Steam_ID: Steam_ID: STEAM_1:1:21567014 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: pare godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Pracuje na 3 zmiany . zależy od dyspozycyjności. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 950h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FNX 35 Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wrzucam raz jeszcze, ostatnio temat został zamknięty przez dwa warny za spam elooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EryQ 16 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Jestem na tak dobra mordeczka lecz jak chcesz coś wrzucić edytuj post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Wypowiedź pod własnym podaniem. Odrzucam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi