s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Hejka! Jako iż, robi się cieplej na dworze, postanowiłam zrobić coś na orzeźwienie. Dzisiaj przychodzę do Was na deserem ryżowym malinowo-melonowym! Jest to dość prosty i szybki przepis do roboty, więc nie ma przy nim wielkiej zabawy, i myślę, że zrobi to każdy! Zachęcam do odtworzenia tego przepisu! Czas przygotowania: -/+ 15/20 minut Składniki: ● 1/3 saszetki ryżu jaśminowego● 1/3 melona● 50 ml mleka kokosowego● 1/2 banana● 10 mrożonych malin Sposób przygotowania: Krok pierwszy Ugotowany ryż blendujemy z mlekiem kokosowym i mrożonymi malinami. Stanowi nam to różowy spód deseru. Krok drugi Połowę z 1/3 melona blendujemy z 1/2 banana i dajemy jako 2 warstwę. Krok trzeci Pozostałości melona blendujemy, aż uzyskamy gładka konsystencję i pozostawiamy na samej górze. Krok czwarty Na górę deseru możemy dać owoce, orzechy, migdały lub liście mięty. Do własnej dyspozycji. Smacznego! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Kiedy mi taki zrobisz? Musi być smaczny Am am am. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja tysz chce takie coś, zrobisz mi bejbi? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi