DJ_M_I_N_I_O_N 8 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: DJ-M_I_N_I_O_N_2_ 2. Kto zawinił? (admin/gracz): GRACZE CT 3. Nick oskarżonego: GRACZE O NICKACH , , Victory4ever ♛vix♛ >舞*'¨¯¨ " ORAZ ThaT Bigos CarRy " 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:205952165, Victory4ever ♛vix♛ >舞 ORAZ STEAM_0:1:178445655ThaT Bigos CarRy " 5. Data i godzina zdarzenia: 29.04.2018R 6. Mapa: jb_eckz_dee_v1a 7. Opis sytuacji: byli w ct, pierw zrobili zabawe ganiany a cel nie otworzyli i caly czas na schowanie sie pozostali wszyscy w celach twierdzac ze niby zbugowana mapa gdzie wystarczylo tylko podejsc do guzika i otworzyc cele, nastepna runda dali zabawe i mowiac ze jak ktos wejdzie na te podejscie to to juz jest dla nich gamroom i zabijaja, podsylam screena o jakie podejscia chodzi jest zaznaczone pisakiem i powiedzialem im ze to nie jest gr i nie ma prawa mnie zabic bo moge tam biegac i oczywiscie mnie zabili a fk nie uznali 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): https://megawrzuta.pl/download/69a69375164dcc3de131d91a86fadc81.html 9. Wynik/numer rundy/czas: trudno powiedziec nie zwrocilem uwagi. Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez DJ_M_I_N_I_O_N edycja punktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Niewiele mogę wywnioskować z Twojego opisu sytuacji jak i ss'a, dlatego proszę o dołączenie demka i uzupełnienie 9 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi